Hivatalos: DeadFox magyar csapatban tér vissza az e-sporthoz

Hivatalos: DeadFox magyar csapatban tér vissza az e-sporthoz

CS:GO helyett ráadásul VALORANTban.

Böröcz "DeadFox" Bence jól ismert név a magyar e-sport, sőt a nemzetközi e-sport köreiben is, hiszen profi CS:GO játékosként évekig versenyzett a legnagyobbak között. A 2018-as londoni FACEIT Majorön még a legendás címet is el tudta érni. DeadFox viszont 2019-ben szögre akasztotta az egeret, vagy legalábbis a profi e-sport részét, azóta többnyire streameléssel töltötte napjait, esetleg egy-egy verseny erejére beszállt egy mixbe.

Ma délután viszont DeadFox remek hírt közölt, a magyar Need More DM VALORANT csapatában visszatér a színpadra.

Bejelentés! Sokan kérdezitek már, hogy melyik csapatba megyek, kikkel fogok játszani. Megpróbálom röviden összefoglalni...

Posted by Bence "DeadFox" Böröcz on Monday, January 4, 2021

DeadFox több külföldi csapatnál volt tryouton, de nem győztek meg őt az ottani állapotok, így végül maradt a hazai NMDM-nél, akiket ismer, és nagy potenciált lát bennük. A need more DM kétségtelenül a legsikeresebb magyar VALORANT csapat, a múlt év őszén megrendezett First Strike eseményen bejutottam az egyik selejtező playoffjába, innen már csak egy karnyújtásnyira voltak a main eventtől, amin Európa legjobb 8 csapat vehetett részt.

DeadFox érkezése tehát hivatalosnak tekinthető, viszont két további kérdés még lóg a levegőben; a korábbi információk szerint DeadFox Tigenét váltja majd a csapatban, illetve előrehaladott tárgyalásokat folytatnak egy szervezettel is, ezekből vajon mi valósul meg?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!