A bennmaradás a tét a szombati K&H MN3B-HO osztályozóján

A bennmaradás a tét a szombati K&H MN3B-HO osztályozóján

Négy csapat, de közülük csak kettő menekülhet meg a nyílt selejtezőktől.

Előző hétvégén a csoportkör végeztével a rájátszáson követhettük figyelemmel, mely csapatok csatlakozhatnak a csoportok győzteseihez, a Necrotic Esporthoz és a Budapest Five-hoz a Négyes Döntőn, mely gárdáknak marad még esélye megszerezni a bajnoki címet. Ez a két csapat végül az MTK Budapest és a Future Gaming lett, velük egészült ki a mezőny.

Most szombaton, június 5-én azonban a bajnoki döntő előtt még arra keressük a választ, mely csapatokkal találkozhatunk biztosan a 4. szezon csoportkörében. A csoportok legalább 5. helyén záró csapataival biztosan találkozunk, a 8. helyen záróknak ellenben biztosan a nyílt selejtezőn kell kiharcolni az újabb részvételt. A 6. és 7. helyen záró 4 csapatnak így további két férőhelyért kell megküzdenie egy egynapos eseményen, az osztályozón, melynek párosításai alább láthatóak.

Elsőként az A csoport 6. helyezettje, az Afterglow csap össze a B csoport 7. helyén végző Alcohol Damaged Penguin Squaddal. Őket követi a B csoport 6-ja, a DVTK Vikingek az A csoport 7. helyezettje, a Scoopididup ellen. Mind a négy csapat az ágrajz felső ágán kezd, két győzelem bennmaradást jelent, két vereség viszont biztos búcsút. A tétet pedig emeli, hogy a rájátszáshoz hasonlóan minden szett Best of 7 formátumú.

A Hungarian Rocket League Tournaments Twitch csatornája így minden érdeklődőt nagy szeretettel vár 16:30-tól, ahol ráadásul egy nyereményjátékon is részt vehettek, erről minden információt a „!nyereményjáték” parancs beírása után megtalálhattok.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!