Hirdetés

K&H MN3B-HO: Megvan, hogy kik menekültek meg a kieséstől

Thrillerbe illő forgatókönyv mentén alakultak az eredmények a bennmaradás kiharcolásáért vívott rájátszás során.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Scheff Konyhája

Scheff Konyhája: Escape from Tarkov

Hirdetés

Június 5-én került megrendezésre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – Hungarian Open 3. szezonjának osztályozója. A következő szezon csoportkörébe automatikusan már csak két férőhely maradt szabadon, ezért viszont 4 csapat maradt még talpon, hogy el tudják ezt érni.

Győztes ági elődöntő

Afterglow vs. Alcohol Damaged Penguin Squad 1-4

Az első elődöntőben az A csoport 6. helyén záró Afterglow és a B csoport 7.-je, az ADPS csapott össze. Az elején mindkét csapat játéka kicsit pontatlan volt, illetve igyekeztek a lehető legjobban kiismerni a másik játékát, a kapu előtt mégis az ADPS volt a pontosabb az első két mérkőzésen, mindkét összecsapást ők nyerték meg. A harmadik mérkőzésen már éledezni kezdett az Afterglow és egy szűkebb győzelemmel szépítettek a szettben. A negyedik összecsapás rendkívül gólszegényre sikeredett, egyetlen találat született, azt viszont az ADPS szerezte. Mindent vagy semmit alapon kockáztatott az Afterglow, és a támadásaik sokkal nagyobb veszélyt is jelentettek az ellenfél kapujára, a védelmük viszont ezáltal jobban kinyílt, ezt pedig büntette az ADPS: 6-3 arányban nyertek ismét a pingvinek, ezzel pedig továbbjutottak a döntőbe, az Afterglownak pedig maradt a vesztes ág.

DVTK Vikingek vs. Scoopididup 1-4

Jól kezdett a DVTK, kevésbé a Scoopididup az első mérkőzésen, amely szintén az ismerkedés jegyében telt. A Scoopididup védelme a párharc elején még eléggé foghíjasnak mutatkozott, a DVTK viszont ezeket nem tudta minden esetben büntetni. A második találkozótól kezdve éledezett a Scoopididup játéka, egyre jobban fel tudták pörgetni a játék tempóját, amelyet bár a következő két elvesztett meccs dacára még eleinte tudott követni a DVTK, a folytatásban egyre inkább a Scoopididupról szólt a játék. A negyedik mérkőzésen már nagyobb gólarányban nyert az A csoport 7. helyezett csapata, az ötödiket pedig kisebb kiütés is született, 6-2 lett az állás, ezzel a győztes ági döntőben a két csoport 7. helyezettjei csaptak össze, az alsó ági elődöntőben pedig két olyan csapat készült az egymás elleni mérkőzésre, akik selejtező nélkül, a 2. szezon eredményei alapján harcolták ki a csoportkörös részvételt…

Vesztes ági elődöntő

Afterglow vs. DVTK Vikingek 0-4

Az első mérkőzésen mindkét csapat játékán látszódott, hogy fájdalmas vereségből érkeztek, ellenben a DVTK tűnt úgy, mint az a csapat, amelyik elsőként tudta magát ezen túltenni és megnyerték ezt a mérkőzést. A második meccstől kezdve növelte a tempót az Afterglow, érzékelve hogy innen már nincs hová menekülnie a csapatnak újabb vereséget követően, és több szép találatot is szereztek. A DVTK viszont ugyanennyiszer válaszolt, így jöhetett a hosszabbítás, ahol ismét a miskolci alakulat tudott gólt rúgni. A harmadik mérkőzésen sokkal jobban érvényesült a DVTK akarata, 4-1 arányban nyertek, így az Afterglow a kiesés szélére sodródott.

A negyedik összecsapáson így mindent egy lapra tettek már fel, hosszabbításig el is sikerült jutni, a győztes gólt azonban a DVTK szerezte meg, így ezzel azután, hogy a csapat játékosai az előző, 2. szezon rájátszásában is szerepeltek, az osztályozó első kieső csapata lettek, így számukra marad a nyílt selejtező a következő szezon elején.

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • BoSS 2 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • AndyAoki99 2 hónapja
  Gg
  0 0 Válasz
 • PalFeed 1 hónapja
  Én leszek a legtöbbet kommentelő!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés