Hosszú idő után ismét beszerezhetővé válik több népszerű Halálos iramban kocsi

Hosszú idő után ismét beszerezhetővé válik több népszerű Halálos iramban kocsi

Ezenkívül ismét beszerezhető lesz a NASCAR Bundle, illetve egy külön eseménnyel is megünneplik a címben említett autók visszatérését.

„Június 17-étől kezdve már nem csapattársaid lesznek. Hanem egy bandád. Több hónapnyi tervezgetés után visszatér a Halálos iramban a régi kedvenc járgányokkal, amelyek egyaránt tökéletesek a nyílt, szabad utakra, brutális üldözésekre és a Rocket League pályáira is.

Ezzel a szakasszal kezdte el bejelentését a Psyonix, amellyel a közösség túlzás nélkül évek óta tartó kérését teljesíti. Az elmúlt közel 2 évben gyakorlatilag nem volt olyan posztja a fejlesztőgárdának akármelyik közösségi oldalon, ahol ne kérték volna legalább néhányan azt, ami immáron valósággá válik: a Psyonix ismét elérhetővé teszi a Halálos iramban című filmből ismert autókat, amelyek közül némely járgányt korábban DLC-ként is beszerezhettünk. Ezek egészen pontosan a Dodge Charger, a játékba újoncként érkező Potiac Fiero, és az egyik legnépszerűbb, a Nissan Skyline.

A kocsik többféleképpen is behúzhatóak lesznek. Mindegyik autó érkezik külön, illetve egy nagy közös bundle-ben is. A nagy csomag 2400 kreditbe fog kerülni, ezzel pedig a három járgány mellett 17 decal is a raktárunkat gazdagíthatja.

A három kocsi külön-külön is beszerezhető, egy ilyen kisebb csomag 1000 kreditet kóstál. Azok, akik a Dodge Chargert vagy a Nissan Skyline-t már beszerezték korábban, azok a játékosok mindösssze 300 kreditért tudják beszerezni a decalokat.

Ez ráadásul nem minden, ugyanis ahogy megvásárolhatóak lesznek június 17-étől ezek a csomagok, egy újabb ingyenes title-t is begyűjthettek, ez a „Tuna, No Crust” felirattal látja el a bannereteket a nevetek alatt.

Halálos iramban érkeznek a szupererők is

A Halálos iramban visszatérését megünnepelve egy meghívásos alapon működő 4v4 rumble bajnokság is megrendezésre kerül, ahol a játékosok valamely Halálos iramban-járgányt fogják irányítani. A verseny június 19-én, a dél-amerikai RLCS X Championships előtt kerül megrendezésre, az RLCS hivatalos csatornáján.

A NASCAR Bundle is ismét elérhetővé vált

A hétvégén kerül megrendezésre a NASCAR All Star Race, ezt megünnepelve ismét beszerezhető lesz a május elején debütáló NASCAR Bundle. Már most lecsaphatsz rá az Item Shopban, ha még nem tetted meg, ne habozz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!