Jön az újabb ingyenes hétvége, és kiderült mikor lesz elérhető a Crossplay

A szokásos akcióját meghirdette a Ubisoft, emellett végre azt is elárulták, hogy mikor eshetnek egymásnak a különböző platformok képviselői.

Miután kiadták az Operation North Star updatet, úgy gondolta a Ubisoft itt az idő megint egy kicsit kedveskedni a rajongóknak, és egy ingyenes hétvégével szeretnék buzdítani őket arra, illetve olyan társaikat, akiknek még nincs meg, hogy érdemes nyüstölni a mostani hétvégén a játékot. Nem egy rövid időszakról van szó, hiszen 5 napon keresztül ingyen és bérmentve lehet majd elérni a Rainbow Six: Sieget, dés ezt azt jelenti, hogy minden platformon június 17. 19 órától egészen június 21. 21 óráig erre lesz lehetőség.

Természetesen, ha valaki még tényleg nem szerezte be az R6S-t, és most annyira megtetszik neki, hogy az akció lejárata után beruházna rá, akkor az addig elér statisztikái és egyéb dolgai megmaradnak, és a vásárlás után onnan folytathatja, ahol abbahagyta. Ilyen egyébként további kedvezményeket is szoktak adni az árakat illetően, így minden platformon érdemes szétnézni a Ubisoft vagy a Rainbow Six: Siege háza táján.

Emellett még egy nagyon fontos információ is kiderült, hiszen elárulták mikor jön a Crossplay. Elsőként a PC és a Stadia kapja meg, majd aztán a PS és Xbox-os tábort is egymásnak engedik, erre pedig 2022 elejéig kell várni. Arról egyelőre nem volt szó, hogy vajon a PC-s és a konzolos vonalat össze eresztik-e, de ez már alapból sokaknak nem is tetszett korábban sem, ezért lehet, hogy erre nem is kerül majd sor a jövőben sem.

A Crossplay mellett az úgy nevezett Cross-Progression is ekkor élesedik, ez pedig azt jelenti, hogy bármelyik platformon is jelentkezik majd be egy játékos, ugyanonnan tudja folytatni a fiókját, ahol előzőleg abbahagyta.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.