Éppen csak bemutatkozott KAY/O, máris mindenki a soron következő ügynök után kutat

Éppen csak bemutatkozott KAY/O, máris mindenki a soron következő ügynök után kutat

Deadeye lehet a VALORANT 17. ügynöke.

Pár napja robbant még csak be az Episode 3 Act 1 és vele együtt a VALORANT 16. ügynöke, KAY/O. Végre egy olyan ügynököt kaptunk, aki már a megjelenésekor is használhatónak tűnik, nem kell heteket várnunk a frissítésekre, hogy még azok után is egy felemás népszerűségű karakter legyen.

Sokan azonban máris a következő ügynök után kutatnak, akit félig-meddig már be is mutatott a Riot Games. A játék egy éves évfordulóján, "Az első év himnusza" videóban feltűnt egy új arc, akit egyelőre a Deadeye kódnéven ismerünk és több helyen is láttuk már. A videóban 3:22-nél látható körülbelül fél másodpercig, de egy korábbi jelentben is feltűnik, akkor mintha koncepció rajzokat látnánk róla a falon.

Ezek és a pletykák alapján Deadeye valamilyen mesterlövész lesz, aki nagy távolságokból képes likvidálni ellenfeleit. Persze eszköztára nem egyetlen puskából áll majd. A karakter szemüveget visel, ami egyes források alapján valamilyen felderítő berendezéshez, képességhez kapcsolódik majd. Hogy ez egy Sova-féle drónt takar vagy valamilyen más képességet, egyelőre nem tudni.

Adatbányászok rábukkantak rá arra is, hogy Deadeye képes lehet majd átlőni a falakon. Ez túlságosan is erős lenne, ha egyszerűen csak az alap fegyverével tehetné meg, jóval valószínűbb, hogy az ulti képessége lesz az, ami falakon át is sebzi majd az ellenfél csapatát.

A mesterlövész életérzéshez, és a felderítő képesség mellé pedig adná magát, hogy valamilyen csapdái legyenek, amikkel meggátolhatja, hogy hátba kerüljék őt. Ez egyelőre csak találgatás, de mindenképpen témába illő képesség lenne.

Hivatalos megjelenési dátumot még nem kapott az ügynök, de követve az eddigi mintát, leghamarabb az Episode 3 Act 2 indulásakor, vagyis augusztus végén számíthatunk rá.

VEGYÉL RÉSZT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉKAINKON, ZAJLIK AZ 55 NAPOS NYEREMÉNYÖZÖN!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!