Jön ismét a K&H Junior Rocket League, immáron 3v3 formátummal

Jön ismét a K&H Junior Rocket League, immáron 3v3 formátummal

8 csapat vehet részt a helyszíni offline döntőn az MTK Budapest E-sport Arénájában.

Második alkalommal kerül megrendezésre a K&H Junior Rocket League Kupa, amelynek első felvonására (még 2v2 formátumban) tavaly nyáron került sor, és amelyet végül a Team Plague nyert meg. Az eseményen 14 éves kortól bárki jelentkezhet, viszont a 18 évnél fiatalabb játékosoknak szülői engedélyre is szüksége lesz, erről részletesebben a versenyszabályzatban tájékozódhattok.

A verseny formátuma

A versenyen 2 darab nyílt selejtező kerül megrendezésre, egy selejtezőről 3 csapat juthat tovább az offline döntőre. Mindegyik selejtező egynapos, vigaszágas-kieséses rendszerben kerül lebonyolításra, így az első vereség nem jelenti a selejtező végét). A győztes ágról 2, a vesztes ágról pedig 1 csapat jut tovább. Egy csapat bármennyi selejtezőn részt vehet, azonban a döntőre már továbbjutott csapat nem vehet részt további selejtezőkön. A selejtezők során minden találkozó Best of 3 (azaz két nyert játékig tartó) rendszerben lesz lebonyolítva, kivéve a közvetlen bejutásról döntő mérkőzések, melyek Best of 5 (azaz három nyert játékig tartó) rendszerűek lesznek.

A 6 továbbjutó csapathoz csatlakozik 2 csapat, akik meghívást kapnak az offline eseményre. A 8 csapat egy nagy vigaszágas-kieséses rendszerben csap össze, ahol a győztes és vesztes ági döntőkig minden összecsapás Best of 3. Ezen fordulók pedig már Best of 5 formátumúak lesznek. A Grand Finalben pedig Best of 7 szettet láthatunk majd.

  • Első kvalifikáció: 2021. július 10. (szombat) 14:00
  • Második kvalifikáció: 2021. július 17. (szombat) 14:00
  • Döntő: 2021. július 24. (szombat)

A regisztráció megkezdődött, nevezéseteket le tudjátok adni a verseny Smash.gg oldalán! Sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!