K&H MN3B:  Ilyen eredmények sorakoznak eddig a KMK, az IAS és a LvL Up mögött

K&H MN3B: Ilyen eredmények sorakoznak eddig a KMK, az IAS és a LvL Up mögött

Több játékban próbálta ki magát a három szervezet, azonban az igazán átütő sikerek elmaradtak eddig.

Hamarosan megkezdődnek a K&H MN3B VALORANT alapszakaszának küzdelmei, valamint nem kell sokat várni már az iRacing első futamáig sem. Mivel a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság harmadik évadának legtöbb versenyjátéka már lezárult, ezért érdemes végigtekinteni a csapatok eredményein. Második körben a KMK Esports, az Illés Akadémia Spirit és a LvL Up Esport klubjai következnek, avagy ilyen eredményekkel rendelkezik jelenleg ez a három szervezet.

KMK Esports

Egy vereségekben és győzelmekben egyaránt gazdag League of Legends alapszakasz után, tiebreaker mérkőzésen vívták ki Matebuffék a jogot a rájátszásra. A Team Plague-et meglepetésre sikerült felülmúlniuk, de a lendület kifogyott a fináléra. Rocket League-ben a csoportból való továbbjutás sikerült, de a kieséses szakaszban legyőzőre találtak a rókák. Rainbow Six Siege-ben éppen csak, de lecsúsztak a rájátszásról a KMK-s srácok, a bennmaradás azonban nem forgott egy pillanatig sem veszélyben.

KMK Esports eddigi K&H MN3B eredmények

  • League of Legends - 2. hely (alapszakasz 4. hely)
  • Rocket League - 7-8. hely (B csoport 4. hely)
  • Rainbow Six Siege - 5. hely

Illés Akadémia Spirit

Magyarország egyik, ha nem a legszervezettebb hátterével rendelkező e-sport szervezete több játékban megmutatta magát a K&H MN3B-en. League of Legendsben óriási feltámadással elkerülték a kiesést, Rainbow Six Siege-ben a rájátszásig meneteltek, ahol megszorongatták a későbbi győztest, majd a valaha volt leghosszabb profi magyar párharcban állták a sarat, ameddig bírták. Végül, de nem utolsó sorban nagyot harcoltak Rocket League-ben, a HO 3. szezonjában.

KMK Esports eddigi K&H MN3B eredmények

  • League of Legends - 6. hely
  • Rocket League - 9-10. hely (B csoport 5. hely)
  • Rainbow Six Siege - 4. hely (alapszakasz 4. hely)

LvL Up Esport

League of Legendsben elkezdték a szezont, azonban befejezni nem sikerült azt. A HPCL 1. osztályában hétről hétre küzdöttek a virtuális gyepen a LvL Up-os srácok, azonban nem alakultak számukra túl jól a dolgok. A következő szezonban már a másodosztályban találkozhattok velük. Rocket League-ben voltak szép győzelmeik, de nem gyűjtöttek elég pontot, így a csoportból való továbbjutás nem sikerült.

LvL Up Esport eddigi K&H MN3B eredmények

  • HPCL 1. osztály PlayStation - 11. hely
  • Rocket League - 9-10. hely (B csoport 5. hely)

Végül még egy rövid kitérő a CS:GO Masters és a K&H MN3B VALORANT versenyére. Előbbiben az Illés Akadémia Spirit a 7. helyen zárt, így nem tudták elkerülni a kiesést. Utóbbi versenyjátékban a LvL Up Esport meghívottként ott lesz az alapszakaszban, az IAS közel volt a csoportkörökhöz, azonban nem sikerült a selejtezőből bejutniuk.

A K&H MN3B-ről további információkat a bajnokság hivatalos weboldalán, az mneb.hu-n tudhatsz meg!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!