Nagyon nem örültek a játékosok az Outbreak csomagok újbóli megjelenésének

Nagyon nem örültek a játékosok az Outbreak csomagok újbóli megjelenésének

Nagy nevek is megszólaltak az ügyben, és nem lehet azt mondani, hogy bizonyos tekintetben ne lenne igazuk.

Az Outbreak Packek visszakerülése a játékban ezen a héten történt meg, és miután bejelentették az elmúlt napok mégsem az öröm és boldog jegyében teltek, legalábbis nem mindenkinek. Miután a játékosoknak csak július 13-ig van lehetőségük megszerezni ezeket a kozmetikai itemeket, így elég sokan a nemtetszésüket fejezték ki a cég felé. Niclas "Pengu" Mouritzen rögtön hangot is adott a véleményének. A korábbi Rainbow Six: Seige profi játékos felháborodva válaszolt az első tweetre. Úgy érzi, hogy ahelyett, hogy a csomagokat szimplán csak megvásárolhatóvá tették, inkább akkor kellett volna kiadniuk, amikor az új játékmód, az Extraction megjelenik, különös tekintettel arra, hogy ez egy teljes árú játék. Pengu másik javaslata az volt, hogy a pack mellett a játékmódot is újra belerakhatták volna limitált ideig a Rainbow Six: Siegebe.

Két évvel ezelőtt egyébként a csomagok vonzereje az első kiadáskor az volt, hogy a játékosok nem kaptak ugyanabból a tárgyból kettőt, tehát minden alkalommal, amikor új csomagot nyitottak garantált volt egy új kozmetikai item. Noha ez elég ideális modellnek tekinthető bármilyen csomag alapú rendszerhez, mégis addiktívabbá teheti a közösség azon részét, akik gyűjtésbe kezdenek, és még könnyebben ráveheti őket, hogy pénzt költsenek a játékra.

BikiniBodi, a Flat Tail Studios kreatív igazgatója és a Fnatic eSports csapatának tagja felháborodott ezen a bejelentésen, és "undorító üzleti húzásnak" minősítette, mert szerinte kizsákmányolják a játékosokat, hiszen egy hét alatt 100 dollárba is fájhat az 50 item megszerzése.

Míg a kozmetikai itemek nagyon élvezetes kiegészítői lehetnek minden játéknak, a játékosok úgy mond kényszerítése, hogy ezeket a tárgyakat valódi pénzzel vásárolják meg, soha nem megy túl jól. Csak a Ubisoft tudja biztosan megmondani, mi volt a szándéka ezen csomagok újbóli kiadásának, de a közösségnek nyilvánvalóan elég erős elképzelése van erról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: wallpapercave.com

Kövess Minket!