Még van időd; jelentkezz a K&H Junior Rocket League 3v3 kupa utolsó selejtezőjére

Még van időd; jelentkezz a K&H Junior Rocket League 3v3 kupa utolsó selejtezőjére

Újabb három csapat harcolhatja ki részvételét a 8 csapatos offline döntőn.

2021. július 17-én szombaton kerül megrendezésre a K&H Junior 3v3 Cup második felvonásának második, és egyben utolsó nyílt selejtezője. Múlt szombaton az első nyílt selejtezőn a D1ABLO, a WiLD MultiGaming és a PEP csapatai harcolták ki a részvételüket, így ők csatlakozhattak az MTK Budapest és a Future Gaming csapatai mellé, akik a K&H MNEB-HO 3. szezonjában elért eredményeik alapján már automatikusan kvalifikáltak.

Július 17-én azonban újabb három csapattal véglegessé válik a névsor, hogy kiket láthatunk majd élőben az MTK Budapest E-sport Arénájában. A nevezés továbbra is nyílt, szombat 8:30-ig van lehetőségetek leadni regisztrációtokat, de álljon itt minden infó alább:

  • Selejtező kezdete: július 17. (szombat) 14:00
  • Formátum: 3v3, vigaszágas-kieséses rendszer
  • Részletek, regisztráció: A verseny hivatalos oldala
  • Offline-döntő időpontja: július 24. (szombat) 13:00

Még nincs késő, szedjétek össze a csapatot és a fenti linken (vagy a verseny Smash.gg oldalán is) le is tudjátok adni a nevezést (a Smash.gg bemutatását, ha még ismeretlen számotokra a platform, megtekinthetitek a HungarianRLTournament weboldalán). Sok sikert kívánunk mi is előre, találkozzunk a pályán, vagy a nézőtéren, a HRLT Twitch-csatornáján.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Sebastian Zaniewski)

Kövess Minket!