Ingyenes biztosan nem lesz az R6S, és egy másik módot sem raknak bele

Ingyenes biztosan nem lesz az R6S, és egy másik módot sem raknak bele

Ez a két téma, melyben nem akar egyelőre változtatni a véleményén a cég.

Közel hat éve már annak, hogy útjára indult a Rainbow Six Siege , és annak ellenére, hogy 50 milliónál is több felhasználót hozott össze a Ubisoftnak - bár az aktív játékosszám az utóbbi időben csökkent -, továbbra sem akarják az Apex Legends, a Fortnite és a Call of Duty: Warzone mintáját követni. Ez tehát azt jelenti, hogy a közeljövőben - de talán ez igaz a távolira is - biztosan nem lesz ingyenesen elérhető az R6S. Persze ingyenes hétvégéket szeretne majd még biztosítani a cég, de nem válik belőle free to play cím, ezt maga a játékigazgatója, Aurélien Chiron mondta el:

"Szeretnénk folytatni az új játékosok bevonását, emellett pedig a hűséges rajongóinkat is meg akarjuk őrizni. Jelenleg azonban nincs olyan tervünk, hogy a Rainbow Six Siege-t ingyenesen elérhetővé tegyük mindenki számára."

Emellett egy másik fontos kérdéskörben is úgy tűnik tiszta vizet öntöttek a pohárba. A közösség egy része nagyon szeretné már, ha a fejlesztők létrehoznának a játékon belül egy úgy nevezett training grounds pályát, tehát egy gyakorló teret, ahol bárki bármit le tud tesztelni a legegyszerűbb módon. Erről is Chiron osztotta meg a gondolatait, de valószínűleg ez nem fogja lenyűgözni a játékosokat:

"Egy ilyen training grounds-ot ebben a játékban nem a legegyszerűbb dolog összehozni. Egyébként sem tervezünk számukra ilyesfajta nagyobb dolgokat belerakni a játékba. A Siege PvP részére akarunk összpontosítani, ez a legfontosabb. Inkább olyan egyszerűbb oktatási lehetőségeket akarunk kitalálni, amelyek révén tanulhatnak a játékosok, és gyorsabban tesztelhetik az operátorokat, a fegyvereket és a kütyüket, és a pályákat."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: gotgame.com

Kövess Minket!