Új AWP-st igazolt az Astralis, de nem device helyére

Új AWP-st igazolt az Astralis, de nem device helyére

Íme az Astralis legújabb játékosa.

Már akkor is gondokkal küszködött az Astralis, amikor device még a csapatot erősítette, de a dán AWP-s elvesztése mindenképpen nagy csapás volt az ötös számára. Azóta dupreeh és gla1ve forgatja leginkább az AWP-t, felemás sikerekkel. Brutális csapatmunka ide vagy oda, egy stabil mesterlövész kell a csapatba és most szereztek is.

Igaz, nem úgy ahogy azt a legtöbb rajongó várta és persze nem egy s1mple szintű játékosról van szó. Az Astralis a mindössze 18 éves Philip "Lucky" Ewaldot igazolta le, aki már másfél éve erősítette a Tricked csapatát, előtte kisebb dán mixekben tűnt csak fel. A fiatal dánra bár mesterlövészként tekintünk a szerveren, ez nem jelenti azt, hogy egyből át is veszi device helyét.

Lucky ugyanis az Astralis új, hatodik játékosa, aki bár az első naptól kezdve részt vesz majd a csapat életében, a meccseken még egy darabig nem fogjuk látni. Legutóbb Bubzkji volt ebben a szerepben, aki talán túl sokáig is ült az aktív ötös árnyékában, reméljük, hogy Luckyval nem játszák majd el mégegyszer ugyanezt.

Az Astralis tehét tényleg új csapatot épít, ám egyelőre nem tudni mindenkiről, hogy marad-e vagy elmegy. Bubzkjinak még 2022 végéig él a szerződése, gla1ve pedig pár napja hosszabbított, így rájuk biztosan számíthatnak majd az Astralis szurkolók. Zonic azonban már fél lábbal kint van a csapatból és egyes források szerint Xyp9x, Magisk és dupreeh sorsa sem biztos. Mindhármójuknak idén decemberben jár le a szerződésük és még koránt sem biztos, hogy hosszabbítani fognak.

Azt Astralis jelenlegi felállása:

  • Peter "dupreeh" Rasmussen
  • Andreas "Xyp9x" Højsleth
  • Lukas "gla1ve" Rossander
  • Emil "Magisk" Reif
  • Lucas "Bubzkji" Andersen
  • Philip "Lucky" Ewald
  • Danny "zonic" Sørensen (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!