WSL PUBG: Holnap rendezik a nemzeti válogató döntőjét, ne keress más programot!

WSL PUBG: Holnap rendezik a nemzeti válogató döntőjét, ne keress más programot!

A legjobb magyar PUBG csapat kiutazhat Dél-Koreába, hogy élőben küzdjön meg a világ többi országának csapataival a 46 millió forintos összdíjazásért.

A Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) nemzetközi e-sport szövetségi kapcsolódása nyomán jogosult a kontinentális és világ eseményekre válogatott játékosokat, csapatokat delegálni több játékban is. Ezek közül az egyik a PlayerUnknown's Battlegrounds, amelynek világbajnokságát a World eSports League keretiben bonyolítják le. A legjobb magyar csapatok már felsorakoztak a rajtnál, azonban csak a győztesek győztese utazhat Dél-Koreába, hogy a többi ország bajnokával megküzdjön a 46 millió forintos összdíjazásért. A magyar nemzeti válogató döntőjét július 31-én délután 5 órás kezdéssel élvezheted KODIAK és hulla_szilva kommentálásával.

Pontosan mely csapatok vesznek részt a WSL PUBG magyar nemzeti válogató döntőjében?

  • Tsubasa Gang
  • Nice Gaming
  • PullUp
  • How Do We Look
  • HEET
  • EZ4WIN
  • comeback time baby
  • LvL Up Esport
  • Oh Come On

Milyen lebonyolításban és milyen mapokon játszanak a csapatok a WSL PUBG magyar nemzeti válogató döntőjében?

Összesen öt térképen kell bizonyítaniuk az együtteseknek. Először Erangelen kezdenek a játékosok, majd következik Miramar, újra Erangel, ismét Miramar, zárásként egy befejező Erangel. A helyezés és a killek alapján kapnak pontszámokat a selejtezők legjobbjai, ezek alapján alakul ki a végső sorrend.

Mikor kezdődik a közvetítés, hol tudod nézni a WSL PUBG magyar nemzeti válogató döntőjét?

A WLS PUBG magyar nemzeti döntő összecsapásait a Han You Magyar-Koreai Kulturális és Művészeti Alapítvány, az Esport1 és a Magyar E-sport Szövetség Facebook oldalán, az Esport1 YouTube csatornáján és az Esport1tv Twitch oldalán lehet élőben követni július 31-én 16:30-as kezdéssel. Az első pálya 17:00-kor indul el.

2021 Hallyu Com-on: 2021 KoreaOn online kulturális fesztiválon a WSL PUBG versenye csak egy lesz a rengeteg esemény közül. Nézzétek a különleges, izgalmas és szórakoztató programokat egész hétvégén!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!