R6 teszt szerver változtatások: mérséklik a Zofia és Ace-Fuze nerfeket

R6 teszt szerver változtatások: mérséklik a Zofia és Ace-Fuze nerfeket

Módosul kettő fegyver.

Megtörtént immáron bő egy hete az Operation Crystal Guard teljes leleplezése, mely jó néhány változtatást hozott - lentebb megtekinthetitek a hivatalos patch notes tartalmát.

Ilyenkor 3 héten át nyüstölhetik a játékosok az aktuális frissítést, ami többnyire bugok kijavítására szolgál, azonban előfordul, hogy (akár közösségi visszajelzés alapján) változik még néhány operátor ez idő alatt. 

Így is történt nemrégiben: a kiadó két nerfet is mérsékelt. 

Az egyik változtatás Zofiát érinti: őt még nagyjából egy hónapja gyengítette a kiadó, pontosabban az M762 fegyverét. Akkor a következőket változtatta rajta:

  • A vertikális visszarúgása nőtt a fegyvernek
  • A horizontális szórása bal oldalra erősebb lett
  • A hosszabb sorozatlövés visszarúgása (Long burst) a nyolcadik töltény kilövésétől kezdődik (eddig a 12. után jelentkezett)

Most a bal oldali horizontális szóráson javítottak, ők is belátták, hogy túllőttek a célon az idők során számtalanszor nerfelt operátor kapcsán. 

Ace és Fuze problémáját viszonylag elegánsan kezelte a kiadó: Ace túl erős, Fuze túl gyenge, így ugyan közös a fegyverük és mindketten gyengültek a nerf által, azonban Fuze kapott egy kis kompenzációt, ahogy azt fentebb olvashattátok. Itt ismét rájött a Ubisoft, hogy picit illene mérsékelni a gyengítést: a horizontális szórás jobb oldalra kisebb lett tesztszerveren. 

Innen indultunk:

Nincs elérhető leírás.

Az egyik kommentelő pedig szemléltette, hogy most milyen:

Vállalhatónak tűnik szerinte, azonban a Zofia változtatás kevés lesz:

Ez még mindig elég kontrollálhatatlannak tűnik, persze jobb, mint a semmi. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!



Örülsz a buffoknak?