Rocket League: A következő szezontól már 2v2 és extra módokban is lesznek bajnokságok

Rocket League: A következő szezontól már 2v2 és extra módokban is lesznek bajnokságok

Az új játékmódok ráadásul az eddigi 3v3 mellé csatlakoznak, így összességében jóval több lehetőségünk lesz játékon belüli bajnokságon részt venni.

Augusztus 11-én ér véget a Rocket League 3. kompetitív szezonja, vele együtt pedig elkezdődik a soron következő negyedik szezon. Az idő rövidsége miatt a Psyonix úgy döntött, elkezdi felfedni, mi vár ránk a jövőben. A 3. szezon jutalmairól már korábban szót ejtettek, most azonban egy újdonságról rántották le a leplet: alapos átalakításon esik át a játékon belüli bajnokságrendszer, ennek legfőbb eleme pedig, hogy augusztus 11-től már 2v2-ben, valamint az extra módokban is lesz lehetőségünk versenyezni.

A Psyonix ezzel a korábban általunk is közölt nyílt levelének egyik pontját váltják valóra. Mind a 2v2, mind az extra mód versenyei ugyanúgy fognak működni, mint eddig a 3v3 formátumúak: bizonyos időközönként kerül megrendezésre egy, amelyre akár egyedül, akár csapattal is tudsz jelentkezni és úgy kell végigküzdened magad az 1. helyig. Ennél a pontnál gyorsan le is szögezték, hogy az új versenymódok nem valamelyik 3v3 torna helyébe fognak lépni. Helyette naponta az eddiginél több időpontban lesz lehetőségünk regisztrálni valamelyikre. Az időpontok ugyan nem ismertek még, de az ígéretek szerint minden régióban a meglévőkhöz képest hetente minimum 8-cal, maximum 13-mal több verseny lesz, mint eddig volt.

Az extra módnál újabb csavar, hogy ott naponta fog változni, hogy a rumble, jégkorong, kosárlabda és dropshot közül épp melyiken lesz lehetőségünk indulni, valamint ugyan a tournament rank alapján fog ellenfeleket és csapattársakat keresni a játék itt is, viszont eredménytől függetlenül ez a rank nem fog sem növekedni, sem csökkenni. Ellenben ugyanúgy megkapjuk helyezésünktől függően a megfelelő mennyiségű Tournament Creditet, valamint a title-ök sem maradhatnak el a végső győzelemért.

A vizuális megjelenés is kisebb változáson fog átesni. Az alábbi képen az egyik ilyen ablakot lehetl átni, de ezen kívül a korábbi versenyek listája is másképp fog megjelenni, illetve a főoldalon már a tournament rankodat is mutatni fogja a játék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!