Rocket League: Három projekten is dolgozik a Psyonix

Rocket League: Három projekten is dolgozik a Psyonix

A levélben betekintést adott kicsit a fejlesztőcég működésébe, valamint sok tervről is írt nagy vonalakban.

Az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amelyek szerint a Psyonix túlságosan is passzívvá vált, nem foglalkozik a közösség visszajelzéseivel, valamint a játékosok kevesellték az RL-be érkező új tartalmakat. A dolog odáig fajult, hogy már a legnépszerűbb YouTuberek, valamint profi játékosok is hangot adtak ennek, a Psyonixtől pedig Devin Connors osztott meg egy igen hosszú posztot a Rocket League Subredditjén.

A levél első részében arról értekezett, hogyan és mikor mit kommunikálnak a közösséggel: egy ideje ez egy adott sémát követ, ez pedig a játék frissítéseinek menetrendje mentén halad. Minden szezon kezdetekor és annak során tájékoztatják a játékosokat, hogy mi is fog érkezni, azt viszont elismerte, hogy a mostani 3. szezonban ez lekorlátozódott hotfixekre, valamint a különböző hibák javítására, illetve a játék felkészítésére a jövőbeli új tartalmakra. Itt hozzátette, hogy ők is érezték, hogy egy ideje már ellaposodott ez a kommunikáció, amely a legnagyobb frissítésekkor szokott aktív lenni, az utóbbi időben ilyen esemény viszont nem volt.

Ezt követően azzal folytatta a posztját Devin, hogy a játék ingyenessé válásával több millió új játékos vágott bele az autósfoci világába, legyen akár olyan érdeklődő, akik munka / iskola után a barátaikkal pár könnyed meccsre gyűltek össze, vagy olyan, aki csak a Supersonic Legend rankot szerette volna elérni. Számtalan partneri szerződés született, ami által érkezett is új tartalom a játékba, de lehet sorolni tovább: rendszeres játékon belüli bajnokságok, átdolgozásra került a Trade-In rendszer, valamint már össze lehet kötni a különböző platformokon lévő profilokat is.

A folytatásban arról írt, hogy jelenleg három projekten dolgozik a Psyonix: a Rocket League továbbfejlesztésén, a Rocket League Sideswipe-on (a játék okostelefonokra szánt változata), valamint egy harmadikon, melyről jelenleg nem osztott meg többet. Ezeken együtt, párhuzamosan dolgozva néha előfordul, hogy elcsúsznak az idővel, de biztosítani akarta a játékosokat, hogy eljut hozzájuk, amit kérnek. Itt jegyezte meg, hogy bár ígérni nem mer semmit, de tervezik, hogy teljes egészében lecserélik egy működőképes verzióra a játékba épített voice chatet.

A levelet pedig azzal zárta a végén, hogy rengeteg, a közösség által kért újdonságokkal fog érkezni a 4. kompetitív szezon augusztus elején, ezek közül amiket felsorolt: fejlesztések a tournament rendszeren; a casual és kompetitív játékmódokat érintő változások; számtalan új, korlátozott ideig elérhető játékmód; a játékbeli kitiltások átdolgozása; valamint számtalan újdonság, ami az Esport Shopot, illetve az RLCS-t érinti.

Az eredeti levél teljes terjedelmében elolvasható az alábbi Reddit-posztban, ahol te is jelezheted ötleted, visszajelzésed a kommentek között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!