Még a kampány mód is állandó internetet igényel majd a Gran Turismo 7-ben

Még a kampány mód is állandó internetet igényel majd a Gran Turismo 7-ben

A studio elnöke azt mondja, hogy ez megakadályozza a csalást, és a fájlok megbuherálását.

Miután kiderült a Gran Turismo 7 megjelenési dátuma, egy újabb fontos információ is napvilágot látott, viszont ennek már nagyon nem örültek a rajongók. Kiderült ugyanis, hogy a játék szinte teljes egészében igényli majd az internetkapcsolatot, és ezalól az egyjátékos kampány sem lesz kivétel.

Az, hogy újra lesz kampány a Gran Turismo 7 egyik legfontosabb újdonsága, miután kimaradt ugyebár az onlinera fókuszáló Gran Turismo Sportból. A GT 7 sztori módja a sorozat korábbi epizódjaiból táplálkozik, és a közösség nagy örömére az autókat elég sokféleképpen lehet majd módosítani, illetve testreszabni. Ami viszont már kevésbé adott okot az örömre, az a kiadó hozzáállása, hiszen állandó internetkapcsolat szükséges majd a játékhoz, bár erre is van - szerintük - megfelelő magyarázatuk:

"A játék egyetlen olyan része, amely nem igényel online kapcsolatot, az arcade mód, mert ez nincs hatással a mentési adatokra. Azonban az összes többi mód esetében már a játék belenyúl ezekbe a fájlokba, hiszen az online szerverről tölti le az adatokat, ezért igényli az internetet. Nem utolsó sorban pedig ezzel megakadályozhatjuk a csalást és ezen adatok törvénytelen módosítását."

Redditen persze azonnal jöttek is a bejegyzések és a hozzászólások, miszerint ez teljes egészében felesleges megoldás és csak bosszankodtak a játékosokat, mivel nem sok hasznát vennék, és csak hátráltatná őket. Viszont nagyon úgy tűnik, hogy a kiadó elhatározása végleges és tényleg így fogják piacra dobni az új, számozott részt. A Gran Turismo 7 egyébként 2022. március 22-én jelenik meg világszerte PlayStation 4 és 5-re egyaránt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!