Megvan Hxsti és DogeFather új, nemzetközi profi csapata R6S-ben

Három svéd játékossal karöltve igyekszik majd helytállni a magyar duó, és elsőként a PG Nationals Winter Spliten bizonyíthatnak.

A K&H MNEB harmadik szezonjának győzelme óta inkább a közvetítésekben lehetett DogeFather nevével találkozni, aki nem mellesleg mindhárom MNEB-en ott volt, és a legutóbbi kettőt be is húzta aktuális együttesével, de most új vizekre evez és nemzetközi porondon igyekszik szintet lépni. Szeptember 18-án hivatalossá vált, hogy ő is tagja lesz a Nubbles csapatának, amely korábban Notorious Legion néven volt ismert. A csapat magja viszont már egy ideje együtt tolja, így összeszokott négyeshez csatlakozik hazánk egyik legjobb játékosa.

Három svéd: Vito, RedGroove és JTc mellett egy másik magyar játékos, Hxsti várja tárt karokkal DogeFather érkeztét. Hxsti-nek egyébként a 2020-as volt az igazán kiemelkedő éve, előbb a UK Ireland Nationals-on ért el 4. helyet, majd a GSA League 2020 döntőjében sikerült a dobogó második fokára felállnia együttesével. Korábban egyébként ez a négyes a Chaos Esports Club színeiben játszott, és legutóbb a Nordic Championshipben jeleskedtek, a csoportkör megnyerés után a 3-4. helyen zárták a tornát, miután 2:0-ára kikaptak az Ambush Esporttól. Akkor Hyperino volt az ötödik tag, de most az ő helyére érkezik DogeFather. Nem lesz DogeFather számára egyébként új ez a liga és a környezet, hiszen a Prima eSport ötösével (w1oza, Lurifax, Hedsut, Flexy), ami gyakorlatilag a K&H MNEB S3 győzteseiből állt, szintén egészen az elődöntőkig jutottak, azonban ott a Riddle Esports jelentette számukra a végállomást.

A kvintettből egyébként Vito és RedGroove talán a legtapasztaltabb, hiszen ők több szezont is lehúztak már a Pro Leagueben, így az ő vezérletükkel elég ütőképes keret jött össze. Nem is véletlen, hogy ott lesznek majd az EU Challenger League október 15-én rajtoló új kiírásában, és a cél minden bizonnyal a Pro Leaguebe való bejutás lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!