VALORANT: Kivette a Riot Fracture-t egy komoly hiba miatt

VALORANT: Kivette a Riot Fracture-t egy komoly hiba miatt

A 3.06-os patch érkezésével panaszkodtak komoly bugra a játékosok.

Szeptember 22-én publikálta a Riot Games a VALORANT 3.06-os verziószámú frissítését, amely több ügynök változtatása mellett Fracture-t is elérhetővé tette rangsorolt mérkőzéseken. A frissítésről eltérő véleményekkel rendelkeztek a pro VALORANT játékosok, most azonban más miatt fájhat a feje a fejlesztőknek.

Sok játékos ugyanis arról számolt be, hogy a spike egész egyszerűen ki tud esni a pályáról. A pálya egyik különlegessége, hogy míg a védekező csapat a pálya közepén indul, ahonnan közel ugyanannyi idő alatt érik el A és B lerakót is, a támadók a pálya egyik végén rajtolnak, azonban egy, a pálya alatt húzódó zipline használatával könnyedén át tudnak jutni a másik végébe.

A probléma innen is fakad: ha ugyanis pont áthaladás során dobod el a spike-ot, az olyan helyre esik, ahonnan senki se tudja felvenni. Hasonló ugyan előfordulhatna más pályán is, mint például Iceboxon, de ott a játék visszahelyezi a spike-ot játékosok számára elérhető helyre is. Fracture-ön viszont ez nem fordul elő, sőt olyanról is érkeztek beszámolók, hogy a spike egész egyszerűen a pálya alá esik.

A Riot nem is húzta az időt, Twitteren jelentették be, hogy azonnal hatállyal kivették az elérhető pályák közül Fracture-t. Hogy mikor kerül vissza, azt nem tudni, mindenesetre reményeik szerint 24 órán belül orvosolni tudják a problémákat.

Frissítés: szept. 24. 9:31

A Riot magyar idő szerint hajnal fél 1-kor bejelentette, hogy Fracture visszakerült a játékba, így immáron ismét elérhető a pálya rangsorolt mérkőzéseken is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!