Megérkezett az első adag infó a következő Valorant ügynökről

Megérkezett az első adag infó a következő Valorant ügynökről

Franciaországból érkezhet a 17. ügynök.

Június közepén érkezett meg KAY/O a VALORANT világába, a közösség viszont azóta is azt találgatja, mikor és milyen lehet a következő, 17. ügynök. Ugyan a hivatalos bejelentésre még továbbra is várnunk kell, a Riot Games elhintett némi információmorzsát, mire is számíthatunk.

A Riot ugyanis a legutóbbi, 3.06-os frissítés során azt nyilatkozta - azonkívül, hogy további Skye-nerf várható, ha indokolt lesz -, hogy az új ügynök egy Sentinel lesz. Jelenleg három Sentinel-ügynök van a játékban; Cypher, Killjoy és Sage, mindegyik a megfelelő képességekkel felvértezve javarészt azért, hogy a lerakót meg lehessen védeni az ellenféltől. "Több megoldás is eszünkbe jutott, hogyan tudnánk egy olyan új Sentinelt hozzáadni, amelynél inkább a mechanikai, illetve fegyveres játék kerül a fókuszba" - fogalmazott a kiadó.

A karakterről továbbá azt is mondták, hogy az új ügynök "magnifique" (káprázatos) lesz. Tekintve, hogy az angol nyelvű szövegben itt egy francia szóval éltek, akár azt is jelentheti, hogy Franciaországból érkezhet az ügynök.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!