Hirdetés

Visszatér a Rocket League e-sportjába az FC Barcelona

5 hónapnyi távolmaradás után tértek vissza az autósfoci világába.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'vi vs. Heroic

Hirdetés

Bejelentette legújabb Rocket League felállását a katalán sztárcsapat, az FC Barcelona. A Barça április közepén bocsátotta el akkori játékosait, azóta pedig nem voltak jelen a játék e-sportjában. Tegnap este azonban Twitteren osztották meg követőikkel, hogy leigazolták a White Demons csapatát.

A csapat legújabb felállása:

  • Ivan "Dorito" Ruiz Jiménez (spanyol)
  • Cristian "crr" Fernandez (spanyol)
  • Samuel "Zamué" Cortés (spanyol)
  • Brandon "Braan" Porto Fernández (spanyol) (edző)

A White Demons hármasa július 31-étől játszik együtt, előtte Zamué a Vodafone Giants színeit képviselte az RLCS X küzdelmei során, ahol több regionális eseményen bejutottak a legjobb 4-be, azonban a regionalizált, 6 csapatos döntőre nem sikerült a kvalifikáció. Crr és Dorito viszont tavaly november 1 óta erősítette a White Demonst, a német Maik "Tigree" Hoffmann-nal az előző világbajnokságban robbantak be a legjobbak közé, a 6 csapatos RLCS X Championships európai döntőjére azonban nekik sem sikerült a továbbjutás.

Az FC Barcelona közel két és fél éve van jelen a Rocket League e-sport világában, a legelső csapatukban még az egyaránt brit Bluey és Deevo, a francia Alpha54 és spanyol ByMateos szerepelt, az RLCS 7. szezonjában ki is jutottak a világbajnokságra, ahol 5-8. helyen zártak. A 8. szezonban nem sikerült a kvalifikáció, az alapszakaszban 6. helyen zártak - ebben az idényben érkezett Alpha54 helyére a dán Ronaky -, a rájátszás első fordulójában pedig a Dignitas múlta felül őket 4-3-ra. A 9. szezonra Bluey helyett a holland Flakes-szel álltak ki, és bár az alapszakaszban 6. helyen zártak, a rájátszásban bejutottak a legjobb 4-be, amely a világbajnokságon való részvételre is feljogosította volna a csapatot, ha nem törölték volna a LAN-döntőt a koronavírus-világjárvány miatt.

Az RLCS X során ősszel még jöttek a sikerek a csapatnak, azonban télen jelentkeztek az első problémák, mikor a nyílt selejtezőn sem sikerült már a bejutás a fő eseményre, tavasszal pedig a gyengébb eredmények miatt a vezetőség meg is köszönte a munkát a játékosoknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés