Virtuális ringbe száll a magyar Tekken 7 válogatott játékos a vb szereplésért

Virtuális ringbe száll a magyar Tekken 7 válogatott játékos a vb szereplésért

A magyar válogatót megnyerő GenZonak újabb lehetősége adódik a bizonyításra.

Nem akármilyen izgalmakat lehetett látni és átélni a 13. IeSF világbajnokság miatt megtartott magyar válogatottságért zajló selejtezőben, miután GenZo a fináléban hátrányból tudott sikeresen ellenfele fölé kerekedni.

Az elképesztő tett viszont csak az első állomása volt a versenysorozatnak, ugyanis a magyar játékosra egy még komolyabb megmérettetés vár október 1-jén, pénteken 19 órától. Ekkortól rendezik meg az európai regionális kvalifikációt Tekken 7-ben a válogatottak között. Magyarország a C csoportba került:

Hazánk ellenfelei között található Lengyelország, Izrael és Észak-Macedónia is. A lengyel virtuális bunyósokról Tekken 7-ben tudni lehet, hogy komoly erőt képviselnek, így ellenük semmiféleképpen sem lesz egyszerű egyetlen menet sem, miközben a másik két nemzetről jóval kevesebbet tudni, éppen ezért lehetnek veszélyesek, mert nem igazán lehet készülni velük szemben. Mindenesetre GenZo már egy komoly megmérettetésen túl van, és nemzetközi tapasztalattal is rendelkezik, így mindenképpen a célja a kvartettből való továbbjutás lenne. A csoportokból egyébként az első két helyezett megy tovább, majd az így összejött 6 játékos játszik egymás ellen, a pontok alapján pedig majd a legjobb 3 utazhat az izraeli vb-re a második körből.

A magyar válogatott GenZo mérkőzéseit az esport3tv Twitch csatornáján követhetitek figyelemmel, pénteken este 7 órától!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!