Az ESL Pro League után visszatérhet coldzera?

Az ESL Pro League után visszatérhet coldzera?

Te örülnétek ennek az átigazolásnak?

Coldzera ide s tova már 3 hónapja ül a FaZe kispadján, azóta nem láttuk őt tétmeccsen. Korábban is érkeztek pletykák a visszatéréséről, de azokat a Liquid hamar cáfolta. Most azonban úgy tűnik tényleg visszajön cold az aktív mezőnybe, de nem a Liquid színeiben.

Több forrás is azt állítja, hogy coldzera a Complexity csapatába igazolhat, méghozzá meglehetősen hamar. A Complexity jelenleg az ESL Pro League 14. szezonjában játszik, RUSH helyett már es3taggel és k0nfig helyett NaToSaphix-szal. Utóbbi nem egy tervezett csere, k0nfig kezért sajnos a napokban műtötték, így esélytelen volt, hogy ő egeret ragadjon az EPL meccsekre.

A dán játékosnak jelenleg bizonytalan a felépülése. A műtét jól sikerült, de még minimum egy hétig a kezében lesznek a varratok és ha ki is szedik, ki tudja mennyi idő amíg felépül. Éppen ezért, a források szerint a Complexity leigazolja coldzerát, méghozzá rögtön az ESL Pro League után.

A jövőhéten kezdődő őszi BLAST szezon alatt már coldzera játszhat a csapattal, ám azt nem tudni, hogy vajon k0nfig végleg kikerül-e a képből vagy, hogy coldzera mennyi időre ír alá a Complexitynél.

Ha beigazolódnak a pletykák, a következő lehet a Complexity felállása:

  • Benjamin "blameF" Bremer
  • Valentin "poizon" Vasilev
  • Justin "jks" Savage
  • Patrick "es3tag" Hansen
  • Marcelo "coldzera" David
  • Luis "peacemaker" Tadeu (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!