Valorant voice chat hibák megoldása egyszerűen

Valorant voice chat hibák megoldása egyszerűen

Pár egyszerű, és gyors kattintással végetvethetünk a Valorant hangcsevegési hibáinak.

A legtöbb multiplayer játékban elengedhetetlen a jó kommunikáció, hogy győzelmet arathassunk. Nincs ez másképp a Valorant esetében sem, ahol igazán nagy jelentőséggel bír az információ. Sok esetben panaszkodnak a játékosok a hangcsevegéssel kapcsolatban fellépő hibákra, amely komoly hátrányt okoz egy-egy meccsen, így hát összeszedtünk nektek három tippet a hangcsevegési hibák elhárításához.

Valorant settings

Ha meccs közben nem hallod a társaidat, vagy ők nem hallanak téged, esetleg mindkettő, először is érdemes belenézni a Valorant audio beállításaiba.

1. Lépjünk be a “menu”-be
2. Kattintsunk a “settings” fülre
3. Válasszuk ki az “Audio settings”-t vagyis a hangbeállítást.

Itt már az “input”, és “output” résznél kell kiválasztani az eszközt, amit használunk. Az input, természetesen az aktuális csatlakoztatott mikrofonunk, az output pedig a hangfal/headset amit preferálunk. Ezen kívül győződjünk meg arról, hogy a “party”, és “team vocie chat” engedélyezve legyen (enabled). Ha ezek után a probléma megoldódik, de nem vagyunk elég hangosak a többiek számára, már csak a “Mic volume” fület kell feljebb húznunk.



Bemeneti és kimeneti eszközök

Az előző esetben, ha nem találod a csatlakoztatott eszközeidet/eszközödet a lehetőségeknél, elképzelhető, hogy magánál a Windowsnál került valahogy letiltásra. Ennek feloldása érdekében, így oldjuk meg:

1. Nyisd meg a Windows menüt
2. Katt a beállításokra
3. Válasszuk ki a rendszert, és menjünk rá a hang beállításokra

Itt engedélyezhetjük a használni kívánt eszközöket, amelyek a számítógéphez vannak csatlakoztatva. Érdemes lehet az éppen nem használtakat letiltani, hogy ne keveredjünk bele a választásba a játék során.



Futtassuk a játékot rendszergazdaként

Ez talán a legegyszerűbb mód lehet a megoldásra.

1. Jobb klikk a Valorant-ra
2. Válasszuk ki a “futtatás Rendszergazdaként”-et
3. Engedélyezzük az eszköznek, hogy Rendszergazdaként nyissa meg

Az ilyen módon való indítás olyan engedélyekkel ruházza fel a játékot, amelyeket esetleg nem kapott volna meg a normál indítás esetén.
Ezek után az apró változtatások után, tökéletesen kell működnie a hangoknak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!