Negatív kritikák kereszttüzébe került az Apex Legends Steamen

Negatív kritikák kereszttüzébe került az Apex Legends Steamen

Megelégelte a közösség a régóta fennálló problémákat.

Elárasztotta a közösség az Apex Legends Steam-oldalát negatív kritikákkal. Több, helyenként régóta fennálló problémát elégeltek meg ugyanis a játékosok, akik javarészt a szerverek instabilitását hozták fel érvnek, a konkrétan tapasztalt hibajelenségek pedig széles skálán mozognak: kezdve onnan, hogy a játékosokat véletlenszerűen kirúgja a rendszer egy-egy mérkőzésről, egészen addig, hogy egy furcsak audiobug miatt semmilyen hangot nem hallanak - beleértve a többi játékost is, akik esetleg játékon belül mondanak valamit.

Nem meglepő, hogy a türelem elfogyott, a játék Steam-oldalát pedig elárasztották a "nem ajánlott" visszajelzések. A vélemények között javarészt a játék véletlenszerű összeomlását, illetve az instabil szervereket lehet felfedezni, többen pedig abban látják ennek az okát, hogy a fejlesztők nem fordítanak elég figyelmet a visszajelzésekre és a hibák kijavítására. Ez pedig a 11. szezonhoz közeledve - mely november elején veszi kezdetét - tovább rontja a játékélményt.

A legutóbbi napok visszajelzéseinek aránya (a képernyőmentés október 13-án délelőtt 10 órakor készült)

Ugyan a játék összességében vett értékelése továbbra is a "Nagyon pozitív"-at veszi fel, a legutóbbi értékelések értéke ellenben már a "Vegyes"-t mutatja. Azt pedig már csak az idő tudja megválaszolni, orvosolva lesznek-e a szerverproblémák a 11. szezon kezdetéig.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!