"Jobban izgultam, mint egy valódi versenyen" - beszélgetés K&H MNEB SL iRacing dobogósaival

Kiss Norbi lett végül a harmadik a K&H MNEB Sim Liga iRacing első szezonjában, és egy kerekasztal beszélgetésben Tóth Dáviddal és Danis Richárddal válaszoltak a kérdéseinkre.

Lezajlott 2021 őszén a K&H MNEB Sim Liga iRacing első szezonja, és a hat forduló alatt a 12 verseny bizony hozott óriási izgalmakat. Egyrészt nem kímélték egymást a felek, belementek kétes szituációkba is, jó néhány elképesztő előzést is sikerült bemutatni, sok esetben már az időmérő is szoros volt, váratlan, de annál hatékonyabb boxkiállásra is volt példa, egy szóval frenetikusra sikeredett csatákkal és drámai pillanatokkal. A végén pedig a magasan a legtöbb - szám szerint 7 - győzelemmel záró Tóth Dávid örülhetett, mögött Danis Richárd végzett, és a végén a büntetését követően mégis Kiss Norbert lett a harmadik, miután Leitner Norberttől is 5 pontot levontak egy ütközésért.

Az utolsó futamon ráadásul Dávid és Norbi között koccanás is történt, aztán csapattársakhoz híven elengedéseket is lehetett látni, melyről természetesen beszélgettünk egy sort a podcastben. Emellett a pszihés és fizikális felkészülésről is esett szó, de beszélnek a srácok, hogy milyen felszerelést használnak, mennyire kell ráfókuszálni ezekre a versenyre, és még egyéb érdekességekről is lehullott a lepel:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!