Hirdetés

Autóbalesetben elhunyt KiXStar, az R6S közösség egyik legismertebb arca

Családja jelentette be, hogy a fiatal kommentátor és streamer autóbaleset áldozata lett, mindössze 24 évet élt Michael Stockley.

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Alig fejezte be streamjét, és ült autóba KiXSTAr, megtörtént a baj. Nem sokkal később ugyanis jött a tragikus hír, KiXSTAr elhunyt. Az East Bay Times közölte először, miszerint a halottkémek október 13-án, szerdán megerősítették, hogy KiXSTAr volt az a személy, napokkal korábban autóbalesetet szenvedett. Már a helyszínen életét vesztette a fiatal kommentátor. Egyedül utazott és más érintettje nem volt a balesetnek, melyről egyébként több részlet egyelőre nem derült ki. Az R6 mellett az autóvezetés volt a másik nagy szenvedélye.

Az október 14-i APAC utolsó játéknapját tiszteletből egy nappal elcsúsztatták, tehát pénteken rendezik majd meg. KiXSTaR egyébként a Rainbow Six Siege közösség oszlopos tagja volt, egy jó ideje már kommentátorként emelte a műsorok színvonalát és sokak kedvencévé vált. Korábban ő maga is profi játékos volt, a Team Orbittal a Pro League észak-amerikai régióját többször is sikerült megnyernie, aztán 2016-ban úgy döntött kommentátorként folytatja karrierjét. 2020-ban az Esports Awards díjátadóján ő lett az év legjobb kommentátora, majd 2021-ben ismét jelölték ugyanerre a díjra.

Stockley családja elképesztően hálás a rengeteg kedves rajongói üzenetért és támogatásáért. Egyszer a közösség gyűjtött össze annyi pénzt, amelyből megvásároltak egy repülőjegyet az édesanyjának, hogy Lengyelországban élőben láthassa a fiát kommentátorként. Stockley otthon lakott a családjával a koronavírus-járvány idején, és sok időt töltöttek együtt.

"Annyi terve volt a jövőre nézve, és alig várta, hogy többetekkel is együtt dolgozhasson." Michael sokat tett azért, hogy felemelje az R6 Siege közösséget, és ezáltal a közösség őt is inspirálta. Hálásak vagyunk azért a szeretetért és támogatásért, amelyet kapunk tőletek. Csak így tovább, emeljétek fel egymást."

Nyugodjék békében!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • S3NKIS3 9 hónapja
    R.I.P.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés