Autóbalesetben elhunyt KiXStar, az R6S közösség egyik legismertebb arca

Autóbalesetben elhunyt KiXStar, az R6S közösség egyik legismertebb arca

Családja jelentette be, hogy a fiatal kommentátor és streamer autóbaleset áldozata lett, mindössze 24 évet élt Michael Stockley.

Alig fejezte be streamjét, és ült autóba KiXSTAr, megtörtént a baj. Nem sokkal később ugyanis jött a tragikus hír, KiXSTAr elhunyt. Az East Bay Times közölte először, miszerint a halottkémek október 13-án, szerdán megerősítették, hogy KiXSTAr volt az a személy, napokkal korábban autóbalesetet szenvedett. Már a helyszínen életét vesztette a fiatal kommentátor. Egyedül utazott és más érintettje nem volt a balesetnek, melyről egyébként több részlet egyelőre nem derült ki. Az R6 mellett az autóvezetés volt a másik nagy szenvedélye.

Az október 14-i APAC utolsó játéknapját tiszteletből egy nappal elcsúsztatták, tehát pénteken rendezik majd meg. KiXSTaR egyébként a Rainbow Six Siege közösség oszlopos tagja volt, egy jó ideje már kommentátorként emelte a műsorok színvonalát és sokak kedvencévé vált. Korábban ő maga is profi játékos volt, a Team Orbittal a Pro League észak-amerikai régióját többször is sikerült megnyernie, aztán 2016-ban úgy döntött kommentátorként folytatja karrierjét. 2020-ban az Esports Awards díjátadóján ő lett az év legjobb kommentátora, majd 2021-ben ismét jelölték ugyanerre a díjra.

Stockley családja elképesztően hálás a rengeteg kedves rajongói üzenetért és támogatásáért. Egyszer a közösség gyűjtött össze annyi pénzt, amelyből megvásároltak egy repülőjegyet az édesanyjának, hogy Lengyelországban élőben láthassa a fiát kommentátorként. Stockley otthon lakott a családjával a koronavírus-járvány idején, és sok időt töltöttek együtt.

"Annyi terve volt a jövőre nézve, és alig várta, hogy többetekkel is együtt dolgozhasson." Michael sokat tett azért, hogy felemelje az R6 Siege közösséget, és ezáltal a közösség őt is inspirálta. Hálásak vagyunk azért a szeretetért és támogatásért, amelyet kapunk tőletek. Csak így tovább, emeljétek fel egymást."

Nyugodjék békében!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!