Visszatér Batman a Rocket League halloweeni eseményén

Visszatér Batman a Rocket League halloweeni eseményén

Hosszú idő után válik elérhetővé ismét mindhárom licencelt autó, de tartalmasnak ígérkezik a Halloween-i esemény is.

Már nincs sok hátra október végéig, azaz Halloweenig. Ebből a Rocket League sem szeretne kimaradni, a korábban néhány szóban már emlegetett Halloween-i eseményre azonban igazi díszvendég érkezik: Batman teszi tiszletetét a Rocket League arénáin, azaz ismét elérhetővé válik az összes, korábban DLC-ként beszerezhető licencelt autó, ez azonban nem minden.

Az esemény kapcsán ugyanis magával a Warner Bros. Interactive Entertainmenttel is sikerült egyezségre jutni (a DC nevében), így hozzák el ketten a Haunted Hallows névre hallgató eseményt, amely igen tartalmasnak ígérkezik. Több kihívás is elérhetővé válik, amelyek teljesítése után Batman-témájú tárgyakat is kaphatunk. A cikk végén található képre kattintha megnézhetitek képgalériánkban is, pontosan mik ezek a tárgyak, de felsorolásszerűen néhány: Joker Dominus Decal és Boost, Harley Queen kerekek és topper, Poison Ivy Boost. Ne felejtsétek el begyűjteni az ingyenes "Dark Knight" title-t sem.

Batman és ellenségei a Rumble világát is megszállták, így megalkotva a Gotham City Rumble-t. Az esemény során ez a játékmód ugyanúgy működik, mint a hagyományos Rumble, ellenben a különböző szupererők vizuális kinézetét a Batman-univerzum ihlette. Például: az ellenfél autóját elrúgó cipő helyett Harley kalapácsa fogja ezt megtenni, de az eddigi boxkesztyű helyett Joker kesztyűje fogja labdát jó messzire. Ezelütni a  a játékmód csak az esemény során érhető el, úgyhogy ne hagyjátok ki!

Nem lehet igazi a Halloween-i esemény ilyen témájú aréna nélkül. A Beckwith Park (szintén korlátozott ideig) megkapja az esemény idejére személyre szabott variánsát, megalkotva ezzel a Beckwith Park (Gotham Night) pályáját. Az arénán ráadásul sok easter egget is rejtettek el, magát a pályát pedig a fenti trailerben is láthatjátok.

A rosszfiúkat pedig nem lehet elkapni megfelelő járgány nélkül. Jó hír, hogy egyből három autó is rendelkezésünkre áll ehhez. Visszatér ugyanis a játékba a hosszú ideje be nem szerezhető mindhárom Batmobile-járgány (ahogy azt a fenti videóban is lehetett látni): a Batmobile (1989), a The Dark Knight's Tumbler és a Batmobile (2016). Mindhárom autó mellé jár egy új Reel Life Decal, de beszerezhető lesz háromféle Bat-Signal gólrobbanás is. Minden újonnan érkező tartalom az Item Shopban lesz elérhető, az alábbi vételárakért:

  • a teljes csomag 2000 kredit;
  • ha csak egyetlen autóra van szükséged (amihez persze jár egy gólrobbanás is), az 800 kredit;
  • önmagában egy gólrobbanás 500 kredit;
  • ha pedig már megvan az adott autó és csak a decal-t szeretnéd beszerezni, az 300 kredit.

Az alábbiak lesznek tehát beszerezhetők akár egyben, akár külön-külön:

  • Batmobile (1989)
    • ehhez pluszban jár a Reel Life névre hallgató decal
  • The Dark Knight's Tumbler
    • ehhez pluszban jár a Reel Life névre hallgató decal
  • Batmobile (2016)
    • ehhez pluszban jár a Reel Life névre hallgató decal
  • Batman 1989 gólrobbanás
  • The Dark Knight gólrobbanás
  • Batman 2016 gólrobbanás

Az eemény október 14-én kezdődik és egészen november 1-jéig tart. Az alábbi képre kattintva pedig megtekintheted képgalériánkat és vele együtt az esemény kihívásaiért beszerezhető itemeket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!