Minden, amit már tudni vélünk a Rainbow Six: Siege Year 6 utolsó nagy frissítéséről

Minden, amit már tudni vélünk a Rainbow Six: Siege Year 6 utolsó nagy frissítéséről

Mutatjuk mire érdemes számítani a High Caliber frissítés kapcsán.

Már-már a nyakunkon érezzük 2021 végét, ami a decemberben kötelező Home Alone filmeken túl azt is jelenti, hogy hamarosan a végéhez ér a Rainbow Six: Siege Year 6. Egy nagy frissítésnek azonban még jönnie kell, össze is szedtünk most mindent, amit az adatbányászoknak hála már tudni vélünk a közelgő frissítésről.

Pálya rework

Hacsak nem változik valami az utolsó pillanatokban, az új update a High Caliber névre hallgat majd, az operation pedig a szokásos mederben folyhat. Hibajavításokat, új operátort és egy átdolgozott pályát kapunk majd, legalábbis az eddigi információk szerint. Pályák tekintetében Outback lehet soron. Az ausztráliai helyszínt kevés játékos zárta a szívébe, de ezen majd talán változtat a High Caliber és az Outback rework kellően gatyába rázza végre a pályát.

Új operátor

Az egyelőre Thorn néven futó új operátorról már korábban is hallottunk. Az eddigi összes kiszivárgott információt itt olvashatjátok róla.

Operátor frissítések

Ha hihetünk a felszínre került információknak, akkor Valkyrie finomhangolással jön majd a High Caliber, a Ubisoft ugyanis a védekező kamerák működésébe szeretne belepiszkálni. A kint elhelyezett kamerák csak abban az esetben működnek majd, ha minden védekező az adott épületen belül tartózkodik. Mihelyt valaki kiszalad, a kamerák jele elvész az adott időre.
Ez persze csak egy része a frissítéseknek. Jóval több változásra számítanak a játékosok, de egyelőre ennyire sikerült rábukkania a bányászoknak.

A megjelenés

És, hogy pontosan mikor jön az Operation High Caliber? Biztos dátumot még nem közöltek, de követve az eddigi megjelenések ütemét, valamikor decemberben számíthatunk rá, előtte pedig, valószínűleg már novemberben, hivatalos is bemutatják majd a frissítést.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!