Bejelentették az Apex Legends 11. kompetitív szezonját

Bejelentették az Apex Legends 11. kompetitív szezonját

Ismertette a részleteket a fejlesztő Respawn Entertainment.

Felfedte az Apex Legendsben hamarosan elkezdődő 11. szezon részleteit a Respawn Entertainment. Számtalan új tartalom mellett érkezik egy új Legend is a játékba, aki az Ash nevet kapta.

Egy bemutató videóban korábban már némi információt szolgáltatott a fejlesztőgárda az új választható karakterről, aki a Titanfall 2-ből már ismerős lehet, de az 5. szezon óta már pletykálják a megjelenését. A videó alább megnézhető:

Az Apex Legends Season 11: Escape november 2-án kezdődik, és minden platformot érint, míg az aktuális, 10. szezon Battle Passa november 1-jén ér véget. A 11. szezon pontos végét nem osztották már meg, de tekintve, hogy a szezonok átlagosan kb. 3 hónapig szoktak tartani, így a befejező dátum valamikor 2022 februárjában lesz.

Egy új fegyver is érkezik a játékba, amely, Ash-hoz hasonlóan, szintén a Titanfallból teszi tiszteletét. A C.A.R. SMG úgy nagyjából az R-301 és az R-99 közé lesz helyezve erősséget illetően, az előbbinél több sebzést fog tudni okozni, viszont annak az árán, hogy kisebb lesz a lőtávolsága.

Várható még ezen kívül egy új pálya, vagy egy meglévőnek az újradolgozása. A hivatalos oldalon ugyanis van egy üres rész "A vihar készülődik" (A Storm is Brewing) címmel, ami akár egy új, a trópusokon játszódó helyszínre is utalhat. A leírás alapján, miszerint "nem számít, mennyire néz ki szépen, az Outlands minden pontja veszélyes hely. Jobb, ha ezt észben tartod.", nem illeszkedik rá egyik meglévő pályára sem, a Battle Pass logója pedig néhány, a trópusokon előforduló növény leveleivel van díszítve. Utoljára a 7. szezonban került hozzáadásra új helyszín, az Olympus, előtte pedig a World's Edge még a 3. szezonban vált elérhetővé, így illeszkedne is abba a sormintába, hogy az adott naptári év utolsó szezonja egy új pályát is magával hoz.

A Halloweeni esemény, a Monsters Within pedig cikkünk írásakor is kezdetét vette, egészen november 2-ig tart.

(Borítókép)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!