KiXSTAr része lesz a Rainbow Six: Siege-nek, jelentette be a Ubisoft

KiXSTAr része lesz a Rainbow Six: Siege-nek, jelentette be a Ubisoft

Egyelőre még nem tudni hogyan kerül be imádott játékába, de a charmokat már fixálták és mindenkinek kiosztják.

Október 11-én vesztette életét KiXSTAr, a Rainbow Six: Siege egyik legnépszerűbb és legkedveltebb alakja. A profi pályafutását követően kommentátorként feltűnő fiatal gyorsan belopta magát sokak szívébe szakértelmével, meglátásaival és stílusával.

Nem igazán volt olyan Major vagy Six Invitational, amelyen ne lett volna ott, jelenlétével pedig mindig emelni tudta a színvonalat. Sajnálatos módon a jövőben több versenyen már nem jelenhet meg, de a játék történelméből nem lehet őt kitörölni, és miután a Ubisoftot is megrendítette a halála, szeretnének arról is gondoskodni, hogy örökérvényűen a Rainbow Six: Siege részévé váljon. Természetesen részvétet nyilvánítottak és biztosították szeretetükről, támogatásukról a családját, hozzátartozóit és kollégáit. Emellett végtelenül meghatotta a fejlesztőcsapatot a közösség gyásza és az a szeretet, mely körülvette a 24 éves Michaelt. Nem is haboztak a rajongók megosztani azon ötleteiket, hogy miként lehetne róla megemlékezni a játékon belül, amire a közleményen belül is reagált a Ubisoft, miszerint nekik is van már tervük erre vonatkozóan, de egyelőre még korai lenne részükről bármit is megosztani erről. Ha itt lesz az ideje tudatni fogják a játékosokkal milyen módon emlékeznek meg KiXSTArról a Rainbow Six: Siege segítségével.

Arról is tájékoztatták a rajongókat, hogy KiX Twitch csatornáján a feliratkozásért járó charm nem mindenki számára vált elérhetővé egy technikai probléma miatt, de ezt sikerült elhárítani. Aki tehát az elmúlt hetekben iratkozott fel hozzá, az is biztosan megkapja ezt az ajándékot.

Nyugodj Békében Michael "KiXSTAr" Stockley, és mutasd meg az égieknek milyen nagyszerű is a Rainbow Six: Siege és közössége.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!