Ezek a legnagyobb győzelmi aránnyal rendelkező ügynökök a jelenlegi metában

Neked melyik a kedvenc VALORANT karaktered?

Pár napja végre megjött a 3.08-as patch, aminél büszkén hirdette a Riot Games, hogy ez végre egy olyan csomag, amiben nem nyúltak hozzá egy karakterhez sem. Papíron ez jól hangzott, a valóságban viszont az a helyzet, hogy Jett akaratlanul is rosszabb lett. Ezt persze nem egy beütemezett nerffel érték el, egy bug miatt lett rosszabb a VALORANT egyik legnépszerűbb ügynöke, ezt pedig egy darabig még nem is javítja majd a Riot Games.

Lehet, hogy Jett népszerűsége most alaposan visszaesik majd, pedig a Valorbuff adatai szerint az egyik legnépszerűbb karakter a játékosok között, ráadásul a győzelmi aránya is kimagasló. Ennek kapcsán összeválogattuk most az öt legnépszerűbb VALORANT ügynököt és azt is, hogy azok átlagosan mekkora eséllyel nyernek a meccseken.

Raze

Hogy a magyar CoD egyik nagy alakját idézzük, "Ki talál ki ilyet, hogy porszívója van, panzerfaustja, meg két nade-je?! (gránátja - a szerk.)" Raze kétségtelenül a játék egyik legfrusztrálóbb karaktere, aki játszik vele az persze szereti, mindenki más azonban szívből gyűlöli a kicsit OP ügynököt. Ennek megfelelően nem is mondhatjuk azt, hogy rengetegen játszanának vele, ellenben a győzelmi aránya már egész jónak számít, pusztán a statisztika alapján.

  • Népszerűség: 36.9%
  • Győzelmi arány: 50.1%

Sova

Sokan alábecsülik Sovát, pedig jó kezekben az egyik legerősebb ügynök a játékban. Persze sok kezdő választja őt a meccseken, ami miatt néha tényleg úgy tűnik, mintha használhatatlan lenne. Meg kell tanulni vele mesteri szinten játszani, de ha egyszer sikerül, akkor onnantól valóban hasznos tagja lehet a csapatnak. A kezdő játékosok miatt azonban közel sem olyan magas a győzelmi aránya, mint mondjuk az előző Razenek.

  • Népszerűség: 37.4%
  • Győzelmi arány: 48.3%

Jett

Ha van carry ügynök a játékban, aki a hátán cipelheti az egész csapatot, akkor az egyik biztosan Jett. Ráadásul hiába erős a karakter, közel sem panaszkodnak miatta annyian, mint Raze miatt. Most azonban a 3.08-as patch kicsit tönkretette, ez pedig a 3.09-ig nem is fog változni.

  • Népszerűség: 62.8%
  • Győzelmi arány: 47.5%

Reyna

Anno mikor Reyna megjelent, sokaknak nem tetszett és nem is gondolták volna, hogy néhány hónappal később a játék egyik legnépszerűbb ügynöke lesz. Márpedig manapság alig van meccs, amiben ne lenne Reyna, az már más kérdés persze, hogy a megjelenése óta elszenvedett nerfek miatt, alacsonyabb a győzelmi aránya, mint RaZe, Jett vagy Sova esetében.

  • Népszerűség: 72.7%
  • Győzelmi arány: 47.1%

Sage

Nem hisszük, hogy bárki meglepődött volna Sage elsőségén. A Riot hiába dolgozik a karakteren hosszú hónapok óta, hiába kapott már több nerfet is, Sage még mindig az egyik legnépszerűbb és legerősebb karakter is a VALORANTban.

  • Népszerűség: 74.9%
  • Győzelmi arány: 47.5%

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a cikkben használt képek forrása: playvalorant.com

Kövess Minket!