Féltávhoz érkezett a Hungarian Open alapszakasza, mutatjuk a 3. forduló párosításait

Féltávhoz érkezett a Hungarian Open alapszakasza, mutatjuk a 3. forduló párosításait

Több csapatot is kétszer követhetünk figyelemmel a hétvégén.

2021. október 30-án és 31-én a 3. forduló küzdelmeit követhetjük figyelemmel a Hungarian Open 2021-22: K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Őszi Rocket League Ligájának élvonalában. Múlt héten az 1. fordulóban pihenőnapot tartó csapatok is debütáltak a ligában, eredményeikről az alábbi cikkben írtunk bővebben.

Ki szerzi meg első győzelmét a nyeretlen csapatok közül?

Több olyan párosítás is kialakult a hétvégén, ahol olyan csapatok lépnek pályára egymás ellen, amelyek eddig még nem tudták megszerezni első győzelmüket a ligában. Az A csoportból a DVTK Vikingek és a LvL Up Esport, míg a B jelű nyolcasban az Alcohol Damaged Penguin Squad és a Thinking a másik kárára gyűjtheti be első sikerét a ligában. Tekintve, hogy féltávnál tart még a liga, egy esetleges győzelem visszaadná a sikert elérő együttesnek az esélyt, hogy továbbjussanak a rájátszásba, míg a vesztes már inkább hátrafelé kell, hogy nézzen a folytatásban.

Rangadó a rájátszásért

A KmK Esport és az Afterglow Esport is egyaránt 1 győzelemmel és 1 vereséggel áll a tabella 4-5. helyein, így ez az összecsapás már csak azért is emelkedik ki a többi közül, mert a vesztes komoly lépéshátrányba kerülhet a folytatásban a legjobb 4-be kerülés érdekében. Ki lesz végül a győztes közülük?

Teljes menetrend

Október 30. - szombat

  • 18:00 Afterglow Esports vs. KmK Esport
  • 18:45 MTK Budapest vs. Exhelp Gaming
  • 19:30 Future Esports vs. KmK Esport

Október 31. - vasárnap

  • 18:00 Scoopididup vs. Spirit Gaming
  • 18:45 Alcohol Damaged Penguin Squad vs. Thinking
  • 19:30 DVTK Vikingek vs. LvL Up Esport
  • 20:15 Scoopididup vs. Budapest Five

A mérkőzéseket élőben a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján követhetitek figyelemmel, ne maradjatok le a küzdelmekről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!