Rocket League: A német autóipar egyik ismert tagjával is lőhetjük immáron a gólokat

Rocket League: A német autóipar egyik ismert tagjával is lőhetjük immáron a gólokat

Az autó ráadásul egy speciális e-sport versenyen is főszerepet vállal.

Újabb autómárka egyik modellje érkezik, mint választható autó a Rocket League-be. Nincs már hátra sok idő, amíg mi is szert tehetünk saját BMW M240i modellünkre és ezzel lőjük a gólokat, illetve védjük ki az ellenfél kapuralövéseit.

A járgány november 4-től lesz beszerezhető az Item Shopban 1100 kreditért. A csomag megvásárlásával az autó mellett kerekeket, kétfajta decalt, toppert és egy bannert is kapunk. Az egyik decal külölegessége, hogy végsebesség (azaz a supersonic állapot elérése) esetén megváltoztatja a színét.

Ez azonban még nem minden, ugyanis az autó egy versenyen is "részt fog venni". Februárban, a Ford érkezésével került megrendezésre a Ford + Rocket League Freestyle Invitational, amelyen 8 freestyler játékos egy Ford F-150-et irányítva szerepelt. A verseny visszatér, 16 játékossal november 4-én kezdődik a BMW Freestyle Tournament. Az első mérkőzés magyar idő szerint szerda 19:00 órakor kezdődik és a hivatalos RocketLeague Twitch-csatornán követhetők figyelemmel az összecsapások.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!