Chamber hősbemutató, nem csak az ügynök, de a képességek is újak!

Chamber hősbemutató, nem csak az ügynök, de a képességek is újak!

Mit rejthet az elegáns öltözet és a francia származás, ha taktikázni kell? Ismerjük meg együtt Chambert!

Ma reggelre, de igazából már tegnap este változást tapasztalhattunk a Valorant bejelentkező képernyőjén, ugyanis egy új ügynök került a szemünk elé. Ez a fickó pedig nem más, mint a francia származású Chamber, aki ugyan az új Act-tal még nem jelent meg, de november 16-án, a 3.10-es patchel bővíti majd nekünk a választható ügynökök repertoárját. Chamber elegáns öltözete tükrözi játékstílusát is, mert főleg a precizitás területén jeleskedik. Német riválisához, Killjoyhoz hasonlóan, nem agresszív játék, sokkal inkább a türelmes, kivárós taktikai megmozdulások jellemzik. Képességeivel nem csak csapdába képes ejteni az ellenfelet, de pozícióváltásra is használhatja, így nem csak kényelmesen lehet egy-egy adott szöget fogni vele, de minimális kockázattal képes a beragadt szituációkból egy szempillantás alatt kikerülni. Ami a legnagyobb újdonság, a Headhunter, és Tour de Force képessége, amivel egy új fegyvert vehet elő képesség gyanánt, ezzel alkalmazkodva az aktuális szükségletekhez. Lássuk is, pontosan mik is a képességei!

Chamber képességei

  • Ability 1 – Trademark: Lehelyez egy csapdát, amely egy közeli látható ellenséges ügynök közelében aktiválódik. A csapda aktiválódásakor a benne tartózkodó összes ügynököt zavarja, és egy lassító mezőt hoz létre. (2 töltés,150 kredit)
  • Ability 2 – Headhunter: Aktiválásakor kezünkbe kerül egy nehéz pisztoly.(Ez nagyon hasonlít a Sheriff-hez,pár különbséggel. Van benne ADS, minden távolságból halálos a fejlövés, kisebb visszarúgás, gyorsabb elővétel, és lövés. 8 golyó, 100 kredit/golyó)
  • Ability 3 – Rendezvous: Elhelyezhetünk kettő teleportáló tárgyat. Ha a kijelölt zónában tartózkodunk a földön, újraaktiválásakor a másik objektumhoz teleportálódunk. Ezek felszedhetőek, és újra lehelyezhetőek.(Ingyenes)
  • Ultimate Ability – Tour de Force: Aktiválásakor kézhez kerül egy speciális mesterlövész puska, amely halálos sebet okoz bármely testtájon, amennyiben az nem tárgyon keresztül történik. Ha egy ellenfelet megölünk vele, a helyén aktiválódik egy “Trademark” képesség (lassító mező).(7 pont, 5 golyó)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!