Rocket League Sideswipe: Megkezdődött az előszezon Óceániában

Rocket League Sideswipe: Megkezdődött az előszezon Óceániában

A fejlesztők ígérete szerint a világ más részein is november során lesz elérhető a játék.

Idén márciusban jelentette be a Psyonix, hogy a Rocket League immáron mobiltelefonon is játszható lesz, azaz érkezik a Rocket League Sideswipe Androidra és iOS-re. Akkor még csak egy alfa játékmenetet osztottak meg velünk a fejlesztők, azóta viszont semmilyen infó nem látott napvilágot a játékról.

Ez egészen tegnap estig volt így, amikor egy trailer videóval jelentették be, hogy a játék előszezonja kezdetét vette Óceániában, hamarosan pedig a világ többi része is belevetheti magát a Rocket League-be immáron telefonon.

Az elsőként tehát ezen régiót érintő szezon november során más kontinenseken is elérhető lesz, hogy pontosan hol és mikor, arról a játék hivatalos Twitter-profilján fognak beszámolni.

A játék megőrizte az alfa játékmenetben mutatott újdonságokat, azaz oldalról nézve tudjuk irányítani autónkat, mellette pedig a kapu is magasabban fog elhelyezkedni. Ami viszont a nagytestvérére hasonlítani fog, hogy ugyanúgy sokféleképpen tudjuk személyre szabni járművünket, illetve szintén játszhatunk azért, hogy minél nagyobb rankba kerülhessünk. A Rocket Pass-szal ráadásul további itemekkel gazdagíthatjuk gyűjteményünket.

Az online játékhoz viszont mindenképpen szükség lesz Epic Games-felhasználói fiókraHa viszont ugyanazon felhasználói fiókoddal jelentkezel be a Sideswipe-ban, mint amit Rocket League-ben használsz, úgy kölcsönösen tudod segíteni egyik játékon keresztül a másikat: ha a Sideswipe-ban lépsz szintet, úgy kapsz egy "Bonus Win"-t Rocket League-ben, ami több XP-t ad a játékban, ha mérkőzést nyersz. Ez fordítva is igaz, a Sideswipe-on belül is kaphatsz ilyen "Bonus Win"-t, ha Rocket League-ezel.

A játék Androidra és iOS-re jelenik meg, és ingyenesen lesz letölthető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te tervezel játszani a Rocket League Sideswipe-pal, ha elérhető lesz Magyarországon is?