Személyes beállítások érkeznek minden ügynökre!

Újabb kényelmi funckióval kedveskedik a Valorant játékosainak a Riot.

Akik szeretik a Valorantot, biztos több ügynököt is kipróbáltak már. Persze ismerek én is egy-két megrögzött Jett, vagy Reyna main-t, de nagy általánosságba mégis kijelenthető, hogy szeretünk többféle ügynökkel játszani.
Fő a változatosság, igaz?
Amennyiben ritka kivételek vagyunk, és nem is szeretünk, akkor is van, hogy muszáj, mert valaki más előbb választja az általunk preferált ügynököt. Bármelyik eset is áll fenn, ahány ügynök, annyi különböző képesség, és játékstílus, ezért az irányításuk sem feltétlen kell, hogy ugyan úgy történjen. Nekem személyes preferenciám, hogy az egér, hüvelykujj felett lévő kettő gombját használom. Amikor Raze-zel játszom, kényelmes a Q képességét, a Blast Pack-et ezzel a gombbal elővenni, így egyszerűen tudom a levegőben használni az ultimat is, és pontosan irányítható a karakter a levegőben. Itt jön a képbe, a változás. Akkor, amikor Jettet játszom, praktikusnak tartom az E képességet, a Tailwind-et odatenni, így a leggyorsabb reakcióval tudok egy lövés után újra helyezkedni.


Szerencsére, amit eddig manuálisan kellett meccsekről meccsekre változtatgatni, azt nemsokára már külön karakter beállításokkal helyettesíthetünk. Új Leak-eknek köszönhetően tudjuk, hogy az Overwatch-hoz hasonlóan, ahogy a célkeresztekkel is történt nemrég, minden ügynökhöz lehetőségünk lesz különböző beállításokat társítani, ezzel is kényelmesebbé téve a játékélményt. Hivatalos bejelentés ugyan még nem történt a dologról, de nagy valószínűséggel Episode 4-ben már bizonyára elérhető lesz, amely 2022 januárjában esedékes. Ettől függetlenül, az is benne van a pakliban, hogy előbb hozzáférhetünk az újdonsághoz, hiszen ez inkább egy kényelmi funkció, mintsem nagy változtatásokat eredményező újítás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!