Megérkezett a VALORANT Champions 2021 himnusza, a

Megérkezett a VALORANT Champions 2021 himnusza, a "Die For You"

Újabb fantasztikus zenét párosíthatunk kedvenc játékaink egyikéhez. VALORANT és a "Die For You".

Megérkezett a VALORANT Champions 2021 esemény hivatalos himnusza, és már ezzel is közelebb érezhetjük magunkhoz az eseményt! A VALORANT Champions Tour az év legizgalmasabb eseményéhez: a Champions-hoz ért, ahol 16 csapat küzdhet majd meg egymással Berlinben, a VCT utolsó versenyén. Az utolsó megmérettetés tiszteletére a Riot Games ki is adta a “Die For You“ című zenés videóklippet a Champions himnuszaként.

A dal helyszíne Split B site-ja, ahol Sage, Phoenix, és Brimstone igyekszik hatástalanítani a Chamber által védett Spike-ot. Az izgalmas megmozdulások közepette, minden támadó ügynökneknek előtörnek belső félelmei, mumusai, melyekkel szembe kell, hogy nézzenek, mielőtt újra csapatként nekilátnának az oldal visszafoglalásához.


A
ValorLeaks Twitter-fiókja szerint a játékosok arra is számíthatnak, hogy a Champions témájú Vandal skin minden játékos számára elérhető lesz. Az még nem világos, hogy ez a kinézet pénzbe kerül-e majd, vagy ajándékként lehet megszerezni egy bizonyos rang felett, sőt még arról sincs információ mikor lesz elérhető, de ez egy jó módja annak, hogy emlékezzünk a VALORANT történetének első Champions eseményére.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!