Hogyan növeljük késsel a vágás gyorsaságát VALORANT-ban?

Hogyan növeljük késsel a vágás gyorsaságát VALORANT-ban?

Az animáció megszakítás segítségével Sage falait pillanatok alatt le lehet verni.

A késelés rendkívül hasznos eszköz lehet a VALORANT-ban a rombolható szerkezetek lebontására, mint a Sage fal, záródó ajtók, üveg, csapdák, és természetesen az ellenségek kiszedésére. Ennek az eszköznek a használata azonban gyakran lassú, és fárasztó feladat, amely közben kiszolgáltatottá válunk az ellenfél támadásaira, hiszen csak közvetlen közelharcra tudjuk alkalmazni a kést.
Egy VALORANT játékos megosztott egy technikát, amely jelentősen felgyorsíthatja a játékosok dolgát, ha a kést a Spike-kal párosítjuk.


Mint látjuk a vágások lényegesen felgyorsulnak a videóban. A technika igen egyszerű, de mégsem mindenhol alkalmazható. Fontos, hogy birtokunkban legyen a Spike, és egy bombalerakón tartózkodjunk vele. Ha ezek a kritériumok teljesülnek, csak vágnunk kell a késsel. Nyomjuk meg a plant gombot (amivel a bombát leraknánk) amint a kés animációja sérülést okoz a célpontban, ami kevesebb mint egy másodperc. Minden alkalommal, amikor megnyomjuk a Spike gombot, az visszaállítja a kés animációját, és újra használni tudjuk anélkül, hogy végig kellene várnunk a teljes mozgást.
Habár nem ez a leghasznosabb tipp amit valaha átadtunk, és valószínűleg mivel napvilágot látott, ezért a Riot csapat hamarosan ki is javítja, de ha valamikor egy Sage fal mögé ragadnánk a közeljövőben, még praktikus lehet a gyors kiszabadulásra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

https://www.youtube.com/watch?v=azhzBF--Gw4

Kövess Minket!