Megkezdődött a Rocket League Sideswipe 1. kompetitív szezonja

Megkezdődött a Rocket League Sideswipe 1. kompetitív szezonja

Az előszezonnak vége, kezdetét vette az 1. kompetitív szezon, amely a nagytestvérrel közösen ünnepli a játék megjelenését.

Véget ért az előszezon, és vele együtt elkezdődött a Rocket League Sideswipe 1. szezonja. Az új, önálló telefonos játék elérhető egyaránt Androidra és iOS-re is, a november 30-i európai és észak-amerikai megjelenést követően immáron a bolygó minden országában.

A Psyonix ráadásul egy hangulatos trailerrel igyekezett megadni a szezonhoz az alaphangulatot, ez alább megtekinthető:

Az 1. szezon máris egy új, ráadásul közös eseményt hozott magával, azaz ingyen itemeket kaphatunk a Rocket League-ben, ha a Sideswipe-ban kihívásokat teljesítünk. Ehhez ugyanazon Epic Games-fiókkal kell bejelentkeznünk, mint amit a Rocket League-ben is használunk (akár közvetlenül, akár ha más platformon lévő felhasználónkkal kötöttük össze), ezt követően pedig ha az elérhető két kihívást teljesíted, a tiéd lehet a Nuhai inverted kerék, valamint a Wow! gólrobbanás is - a Rocket League-ben és a Sideswipe-ban is egyaránt! Sok idő van a küldetéseket teljesíteni, január 25-ig elérhetőek ezek. Ha pedig csak megnyitod a Sideswipe-ot, a Water Resistant című szám automatikusan a tiéd lesz, mint Player Anthem a nagyobbik játékban.

Az új szezon viszont azt jelenti, hogy az előszezonban szerzett rankjait mindenki elvesztette. Azonban a szezon végén ugyanúgy jutalmakat kaphatunk a legmagasabb elért rankunk után. Ráadásul ez érvényes az előszezonra is, az ezen időszak során elért legnagyobb rankod után is kapsz egy itemet: ez pedig egy title, amely a rank nevét mutatja.

A Rocket Passban is lehetőségünk lesz szintet lépni. A Sideswipe-ban nincs Premium Pass, de az ingyenes változatával is sok itemre tehetünk szert. Minél több szintet lépünk, annál többet kapunk, szintet lépni pedig a mérkőzésekért kapott XP-vel lehet.

Így néz ki a Wow! gólrobbanás

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!