Elérhetővé vált a Rocket League Sideswipe Magyarországon is

Elérhetővé vált a Rocket League Sideswipe Magyarországon is

A Rocket League telefonokra fejlesztett változata immáron minden régióban játszható.

Idén március 25-én mutatta be a PsyonixRocket League Sideswipe című játékot, amely az ismert autósfocit egy új platformra, Androidra és iOS-re is költözteti. Akkor még csak alfában volt elérhető a játék Óceániában, november közepén jelentették be viszont, hogy megkezdődött az előszezon, elsőként Óceániában, de szépen fokozatosan további régiókra is kiterjesztették ezt: érkezett rendre Dél-Amerika, Közel-Kelet, Ázsia, Afrika - már csak Európa és Észak-Amerika várt a sorára.

A fejlesztők tegnap este azonban arról számoltak be a Sideswipe hivatalos Twitter-oldalán, hogy immáron a világ bármely pontján, így az eddig kimaradt Európa és Észak-Amerika számára is letölthetjük a játékot, ehhez pedig egy hangulatos trailer videóval is készültek.

A Rocket League Sideswipe így Androidon és iOS-en is elérhető. Három játékmódban is kipróbálhatjuk magunkat, ezek az 1v1, a 2v2 és a Hoops. A multihoz mindenképpen Epic Games-fiókra van szükség, azonban érdemes ugyanazt használni, mint amelyet az asztali / konzolos változatnál is megadtál, ugyanis oda-vissza kölcsönösen kapsz extra XP-t: ha az egyikkel (például a telefonos változattal) játszol, a másikban (a "nagytestvérnél") is kis bónuszra tehetsz szert és fordítva. A játék ingyenesen letölthető az alábbi oldalakon:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!