Végképp eldől a kiesés és a feljutás kérdése a Hungarian Open szombati osztályozóján

Végképp eldől a kiesés és a feljutás kérdése a Hungarian Open szombati osztályozóján

Összemérik tudásukat az 1. osztály tabelláján hátrébb záró csapatok a másodosztály legjobbjaival.

2021. december 4-én kerül megrendezésre a Hungarian Open 2021-22: K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Őszi Rocket League ligájában az osztályozó kupa. A 8 csapat szereplésével vívott küzdelemben négyen ünnepelhetnek feljutást, míg 4 csapatnak a tavaszi másodosztályban kell folytatniuk szereplésüket.

"Megkavarodott" párosítások, lesz-e újabb feljutó a másodosztályból?

Az előző heti, a 2. osztály legjobbjainak szervezett rájátszáson előbb a High Octane, majd a SARAS TEAM tudta kiharcolni a feljutást az élvonalba, ők foglalták el az egyenes ágon kieső DVTK Vikingek és Scoopididup férőhelyeit. További 4 azonban továbbra is kiadó, ezekért mérkőznek meg a csapatok. A rájátszásról kiesett None és Seekers visszalépése miatt az alsó divízióból így csak 3 csapat: a Galaxy, a Pinchers és a Spirit Gaming Academy áll rajtvonalhoz, a 4., alapból másodosztályú csapatnak járó férőhelyet pedig "jobb csoportnyolcadik" jogán a Scoopididup kapta meg - ezzel pedig garantált lett, hogy egy első osztályú csapat mindenképp kiesik.

Nézzük az osztályozó párosításait és lebonyolításait:

Formátum

  • A verseny vigaszágas-kieséses rendszerű, azaz az első elvesztett párharc nem jelenti az osztályozó végét.
  • Minden párharc Best of 7, azaz 4 nyert mérkőzésig tart az összecsapás.
  • A győztes és a vesztes ágról is 2-2 csapat harcolhatja ki az élvonalbeli szereplést, míg a két vereséget is elszenvedő csapatoknak a másodosztályban kell folytatnia tavasszal.
  • Mind a felső, mind pedig az alsó ágon az utolsó fordulók kerülnek képernyőre.

Ne maradj le tehát az összecsapásokról, melyeket a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján tudjátok élőben követni 17:30-tól.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!