Hungarian Open, Budapest Five:

Hungarian Open, Budapest Five: "Várjuk már nagyon az offline döntőt"

Nem foglalkoznak a múlttal, hányszoros bajnokok, ugyanúgy legjobbjukat szeretnék nyújtani az újabb elsőségért.

2021. december 11-én szombaton kerül megrendezésre a Hungarian Open 2021-22: K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Őszi Rocket League ligájában a Négyes Döntő. Az offline keretek között megrendezett eseményen, melynek a Gamerland ad otthont, a csoportkör A és B csoportjainak győztesei, illetve a rájátszás 1. és 2. helyezettjei juthattak ki. Ezen csapatokkal készítettünk végül 1-1 interjút, mely sorozat első részében a címvédő Budapest Five-nak tettünk fel néhány kérdést.

Gratulálunk a csoportelsőséghez a B csoportban. Rekordbajnokként mi az, ami ennyi szezon és ennyi 1. hely után még motivációt tud adni nektek, hogy továbbra is ekkora elánnal küzdjetek meg a bajnoki címért?

Nem az számít lényegében, hogy hány szezont nyertünk meg. Az, hogy ha megnyersz valamit, nem biztos, hogy legközelebb is megnyered, ugyanolyan motivációval és morállal állunk hozzá minden szezonhoz, mintha még nem nyertünk volna egyet sem.

A tavaszi liga Négyes Döntőjét megelőzően úgy nyilatkoztatok, hogy van bennetek annyi rutin, hogy a legnagyobb nyomást is tudjátok kezelni, most viszont 2 év után először ismét offline keretek között dől el a bajnoki cím. Már csak emiatt is van bennetek plusz izgulás, vagy bármi hasonló, hogy közönség előtt játszotok?

Rengeteg tapasztalatunk van LAN szinten is, amit előnyünkre tudunk kovácsolni sok helyzetben. A hangulat sokkal jobb az offline eseményeken, így valószínüleg még jobban is el tudjuk engedni magunkat, mint online, szóval nyomást nem nagyon érzünk ezzel kapcsolatban, inkább egy plusz boost a jobb teljesítményhez.

Adott nektek plusz motivációt, hogy offline lesz ez a szakasz, vagy ugyanígy küzdöttetek volna akkor is, ha online lenne a Négyes Döntő?

Ugyanolyan motivációval vágtunk volna bele az online döntőbe mintha offline lenne. De mivel régóta nem volt LAN így ezt most jobban várjuk egy fokkal.

A csoportkör utolsó fordulójában bár vereséget szenvedtetek a WiLD MultiGamingtől, de az számotokra már egy tét nélküli mérkőzés volt. Úgy voltatok vele, hogy mindegy a végeredmény, vagy okozott-e némi keserűséget a vereség?

Egyáltalán nem okozott semmi keserűséget, mivel semmi tétje nem volt a mérkőzésnek. Szórakoztunk egy jót, amit nyilván tétmeccsen nem szoktunk csinálni, és ez így is marad. Maximális fókuszra és teljesítményre törekszünk, amikor tétmeccsről van szó, mint ahogy ezt az elmúlt 3 szezonban is bizonyítottuk.

Első mérkőzésetek pont ugyanezen együttes ellen lesz, mire számítotok, sikerül a visszavágás ellenük?

Várjuk már a visszavágót, habár elbízni így sem szabad magunkat. Ami biztos, hogy sokkal több figyelmet fogunk fordítani a tökéletes teljesítményre.

Mi a célotok a Négyes Döntőn, milyen helyezéssel lennétek már elégedettek?

Első helyért megyünk, mint eddig minden szezonban, reméljük ezt idén is sikerül tartani, habár mint eddig is, maximális odafigyeléssel kell játszanunk, hogy hozzuk ezt az eredményt.

Mik a jövőbeli célotok a szezont követően, marad együtt a csapat, vagy várható felállásbeli változás?

Nincs tervben, hogy változtassunk.

Hogyan látjátok a magyar e-sport jelenlegi helyzetét, azonbelül a hazai Rocket League-et?

Jelentősen fejlődött, de még kell rajta csiszolni.

Végezetül pedig, van-e bármi, amit üzennétek a csapat szurkolóinak?

Minden szurkolónak köszönjük a támogatást, reméljük minél többen velünk lesztek mind a streamen és esetleg az offline döntő keretein belül is!

A Hungarian Open 2021-22: K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Őszi Rocket League ligájának Négyes Döntője 2021. december 11-én szombaton lesz a Gamerlandben, az első mérkőzés 13:00 órakor veszi kezdetét. A viadal vigaszágas-kieséses rendszerben kerül lebonyolításra. A Négyes Döntő résztvevői:

  • Budapest Five (CokeHUN, meshinn, Negsy)
  • Future Esports (m1lan, Mstr, Peny, Spectra)
  • MTK Budapest (Gogi, Mateos, richmond, shadix.)
  • WiLD MultiGaming (Kriszcsön, NrB, trolley)

A Négyes Döntő menetrendje:

  • 13:00 Budapest Five vs. WiLD MultiGaming
  • 14:00 MTK Budapest vs. Future Esports
  • 15:00 Vesztes ági elődöntő
  • 16:00 Győztes ági döntő
  • 17:00 Vesztes ági döntő
  • 18:00 Grand Finals

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat fogja nyerni a Négyes Döntőt?