Több új funkcióval bővült a VALORANT - 3.12 patch notes

Az újdonságok egy részét a közösség már kérte egy ideje, a Riot Games pedig megvalósította végül.

Publikálta a 2021-es naptári év utolsó, összességében a 3.12-es verziószámú VALORANT frissítést a Riot Games. Ugyan a patch összességében nem lett tartalmas, ám egy olyan új funkciót is magával hozott, melyről mi is írtunk, hogy sokan pletykálják annak várható bevezetését.

De nézzük, mit is tartalmaz pontosan a frissítés?

A játékot érintő változások

Ügynökfüggő billentyűzetkiosztás

A Riot Games hallgatott közösségére és egyik régi kérését meg is valósította, mostantól a beállításokban ügynökönként eltérő billentyűzetkiosztást is be tudunk állítani tetszés szerint, ahogyan kényelmes épp számunkra a játék.

  • A funkció a "Settings" > "Controls" > "Actions" menüpontokon keresztül érhető el.
  • Lesz lehetőség minden ügynökhöz kiosztásbeállítási profilt létrehozni, törölni és keresgélni közöttük. Egy ügynökhöz viszont csak egy profil hozható létre.
  • Arra is lesz mód, hogy akár egy kiválasztott, akár az összes profilon belül visszaállítsd a kiosztást az alapértelmezett értékekre.
  • A rendszer értesíteni fog minden esetben, ha olyan gombra szeretnél valamit beállítani, amelyhez már egy másik opció hozzá lett rendelve.

Közösséget érintő változások

Ügynökválasztás közben játékosjelentés

  • Mostantól már az ügynökök kiválasztása során is lesz lehetőség jelenteni egy másik játékost. Ehhez csak a jelenteni szándékozott személy neve fölé kell vinni az egeret, és a "REPORT" gombra kattintani.
  • Ugyanitt lesz lehetőség már új barát hozzáadására is, ha pozitívak a tapasztalataid.

Friendly Fire érzékelése

  • Mostantól érdemes óvatosan bánni a gránátokkal, mert a Riot büntetést fog kiosztani, ha ezek felrobbanása túl sokszor sebzi meg egy-egy csapattársad.

Játékosprofil-szintet érintő változások

  • Szintén a közösség kérésére visszahozzák a játékba a Wide Player Cardokat, amelyeket a betöltőképernyőn fogsz látni, illetve a kill bannerek során.

Hibajavítások

Ügynökök

  • Javítva lett a hiba, ami miatt azok a képességek, melyek során ha valamit tartasz a kezedben, külső nézetben furcsán néz ki az egész. Ez a javítás Skye, Sage, Jett, Yoru és Reyna esetében lesz látványosabb.

Közösség

  • Javítva lett a hiba, ami miatt ugyanazt a személyt egymás után sokszor, akár nagyon gyorsan is újra meg tudtad hívni a partyba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!