Újabb információt osztott meg a Riot a legújabb VALORANT ügynökről

Újabb információt osztott meg a Riot a legújabb VALORANT ügynökről

Egy rövid videóban rejtettek el rövid utalást a játék 18. ügynökéről.

Még júliusban osztott meg Twitteren egy képernyőfotót egy adatszivárogtató, amelyben két, a 17. és 18. ügynök kódnevét, egészen pontosan Deadeye-t és Sprintert lehetett felfedezni. Előbbiről azóta kiderült, hogy ő volt Chamber, aki már 1 hónapja hivatalosan is csatlakozott a választható karakterek névsorához, Sprinter debütálására viszont még nem került sor.

Most azonban újabb információt kaptunk a játék legújabb ügynökéről. December 12-én a VALORANT Champions Finals nyitóünnepségén egy rövid videót láthattak a nézők a hivatalos közvetítésen, amelyben rengeteg sornyi kód jelent meg, emberi alakot öltve. Ez az alak egy női hangon, angolul és filippínó nyelven is beszélt - ez egy utalás is lehet az ügynök származási országára, a Fülöp-szigetekre.

A 17 másodperces rövid klip vége felé a hang azt mondja, hogy "Készülj!" és "Gyorsan megyek!", a kódnevéből kiindulva pedig ezek a rövid megszólalások egy, vagy több képességre is utalhatnak, ami valószínűleg extra mozgási sebességet adna a karakternek. Egy filippínó nyelvű mondatában viszont azt is mondja a hang, hogy "Remélem, villám fog beléd csapni", ami azt is jelentheti, hogy az ügynök képességei az elektromosság köré épülnének.

Több információ pedig akár a közeljövőben is érkezhet, több pletyka szerint ugyanis a januárban kezdődő Episode 4 Act I-gyel egyidőben válna elérhetővé a karakter.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!