Rocket League: Egy új játékmóddal és ajándékokkal kedveskedik a játék karácsonyi eseménye

Rocket League: Egy új játékmóddal és ajándékokkal kedveskedik a játék karácsonyi eseménye

Képgalériánkban megtekintheted a beszerezhető itemek nagy részét, de nemcsak ez vár ránk a játék karácsonyi eseménye során.

Hamarosan itt a karácsony, ezt pedig a Psyonix is meg szeretné ünnepelni valamilyen formában. Jó hír, hogy visszatér a Frosty Fest, a Rocket League karácsonyi eseménye, vele együtt pedig a telet idéző elemek, korlátozott ideig játszható módok is érkeznek, valamint ismét lesz lehetőségünk Golden Gifteket is gyűjteni.

Az esemény december 16-án csütörtök 18:00 órakor kezdődik, és különböző kihívásokat teljesíthetünk, amelyek jutalma különböző, a téli és az ünnepi hangulatot átadó itemek lesznek: kerekek, decalok, title-ök, és még sok más. A cikkünk végén található képre kattintva meg is tekintheted ezeket az itemeket. Ezen kívül a Ski-Free Player Bannert az Item Shopban mindenki ingyen a raktára újdonsült tagjává is teheti.

Ha pedig már az ünnep során szokás ajándékzoni is, a Psyonix ennek alkalmából visszahozza a Golden Gifteket is a játékba. Ezeket a Gifteket is az egyik kihívás jutalmaként lehet kapni, egy játékos pedig legfeljebb ötöt gyűjthet belőle. A Golden Giftek a 2019 augusztusában kivezetett ládákhoz hasonlíthatók, egy véletlenszerű itemet kapsz belőle, ha kinyitod.

A tél pedig (általában) együtt jár a havazással is, a Beckwith Park pedig ennek "áldozatul esett", azaz érkezik a pálya havas változata is a játékba, az esemény során rangsorolt, casual és privát mérkőzések során is előfordulhat. Ha pedig a megszokottól egy kicsit eltérő szórakozásra vágytok, akkor a Winter Breakaway és a Spike Rush módok rátok várnak. A Winter Breakaway hasonlít a hagyományos Snow Day (jégkorong) módhoz, annyi különbséggel, hogy nem hagyományos pályán, hanem a Throwback Stadium havas változatán lehet vele játszani. Előbbi december 16-tól 24-ig, utóbbi pedig 24-étől egészen január 3-ig érhető el.

A fejlesztők végezetül kellemes karácsonyt kívánnak minden játékosnak!

Az alábbi képre kattintva pedig megtekintheted galériánkat, benne az esemény során beszerezhető itemekkel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!