Így változtasd meg a játékosneved VALORANT-ban

Kitaláltad életed legjobb nevét a játékhoz, de nem szeretnél másik felhasználót készíteni?

Régóta használod ugyanazt a játékos nevet és kezd unalmassá válni, vagy csak eszedbe jutott valami jobb, viccesebb? Esetleg egy új csapathoz csatlakoztál? Ne félj nem kell új felhasználót készítened, hogy más néven futhass, hiszen természetes, hogy a VALORANT világában is lehetséges a névváltoztatás, méghozzá teljesen ingyen! Aki a League of Legendsből érkezett ebbe az FPS világba, az megszokhatta, hogy a nevünk megváltoztatásának anyagi vonzata van. Ez lehet virtuális fizetőeszköz, vagy igazi pénz, de mind a kettőért az időnket áldozzuk, hiszen tudjuk, hogy az “Az idő pénz”. Szerencsére a VALORANT háza táján ez a funkció még ingyenes, és elég egyszerű.

Név megváltoztatása

Amennyiben a VALORANT kliens megvan nyitva, zárjuk azt be, és indítsuk el a böngészőt. Keressünk rá a Riot oldalára, és lépjünk be a saját fiókunkba. Kattintsunk az oldal tetején lévő Riot ID fülre, és Voilá!

Írjuk be új nevünket, majd kattintsunk a mentés gombra. Ha valaki szeretné, itt megváltoztatható a nevünk végén szereplő tagline is, a szokásos #EUNE-ról. A kaméleon játékosok örülhetnek, mert ez nem egyszeri lehetőség. Ha megváltoztattuk a nevünket, mindössze 30 napot kell várnunk, a következő lehetőségre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!