Legendás franciával erősíti csapatát a Liquid

Legendás franciával erősíti csapatát a Liquid

Újabb átigazolási pletyka igazolódott be, miután a Team Liquid bejelentette shox leigazolását.

Újabb játékost jelentett be Richard "shox" Papillon személyében a 2022-re jelentősen megújuló Team Liquid. Az észak-amerikai szervezet a hét elején kezdte meg új csapatának ismertetését, amikor is a már meglévő két játékosuk - EliGE és NAF - mellé leigazolták a 21 éves AWPs-t, oSee-t az Extra Salttól. Most pedig a legendás francia játékos, shox érkezése is hivatalossá vált, mint az új csapat negyedik embere.

November óta számos átigazolási pletyka témája volt shox Liquidbe igazolása, így nagy meglepetést az önmagában nem kellene jelentsen, de azért mégiscsak furcsa lesz karrierje során először nem francia kötődésű felállásban/szervezetben látni a nevét. Az átigazolásra azután került sor, hogy a Major alatt-után a Vitality és az Astralis korábbi játékosai (Magisk, dupreeh és zonic) úgy döntöttek, 2022-ben együtt folytatják.

Ezzel együtt helyeket kellett felszabadítani a franciáknál, shox és XTQZZZ húzták a rövidebbet. A pletykák szerint Kyojin is távozhat, de a többiekkel ellentétben az ő sorsát még nem erősítették meg. 2021 shox karrierjének leggyengébb éve is volt egyben, így nem volt meglepő a Vitality döntése. Azt viszont lehetetlen lenne megjósolni, hogy a Liquidben jobb lesz-e angol kommunikáció mellett, vagy inkább a neve és a legenda-faktor állt az igazolás hátterében.

A Liquid kirakósának utolsó darabja állítólag az a nitr0 lehet, aki korábban irányítóként Intel Grand Slamet nyert a szervezettel, de tavaly úgy döntött, inkább Valorantban folytatja a játékot.

A Liquid felállása jelenleg a következő:

Richard "⁠shox⁠" Papillon
Jonathan "⁠EliGE⁠" Jablonowski
Josh "⁠oSee⁠" Ohm
Keith "⁠NAF⁠" Markovic

Eric "⁠adreN⁠" Hoag (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!