A G2 ezzel a névsorral indítja útnak csapatát a 2022-es VCT-n

A G2 ezzel a névsorral indítja útnak csapatát a 2022-es VCT-n

Teljes gőzzel készül a G2, a 2022-es VCT versenyeire.

A G2 Esports visszatér a 2022-es VALORANT Champions Tour-ra, és egy újratervezett játékosfelállást létrehozva száll harcba, hogy versenyezzen a nemzetközi megmérettetés második évében. A szervezet nemrég bejelentette, hogy szerződtette a korábbi Giants Gaming triót, Aaro „hoody” Peltokangast, Johan „Meddo” Renbjörk Lundborgot, és Daniil „pipsoN” Meshcheryakov edzőt. Mindkét játékos hoz némi VCT, és bőséges CS:GO-tapasztalatot a G2 csapatának többi tagja mellé, akik Óscar „mixwell” Cañellas Colocho, Žygimantas „nukkye” Chmieliauskas, és Auni „AvovA” Chahade-ből állnak. A Giants-es kiegészítésekkel, a G2 megvált Neil „neilzinho” Finlay edzőtől, és a fiatal Wassim „keloqz” Cistát a kispadra ültették, így bár játszani az élvonalban nem fog egyenlőre, de kap még lehetőséget, hogy bizonyítson a jövőben.

December elején a G2 szintén megvált a szezon közben szerződött koldamentától, akit júliusban szereztek még meg az Acend csapatától. Az Acend viszont behozta a nemrégiben kispadra ültetett Aleksander „zeek” Zygmuntot, a G2 volt játékosát, majd végül meg is nyerték a VCT Championst, ezzél igazán sikeresen zárva az évet. 2021 elején a Giants egy teljesen spanyol névsort állított fel, amelyet hamarosan fel is vásárolt a 19esports szervezet. A VCT-ben a Giants olyan EU-s felállásban játszott, amelyet folyamatosan változtattak a játékosok mozgása miatt. Mindössze két játékos volt, aki a VCT 2021 versenyszéria elejétől a végéig a Giantsnél maradhatott, mégpedig Hody és Meddo

A G2 több sikert is elért a kezdeti VCT mérkőzéseken, különösen a szezon közbeni összecsapásuk során, így az első olyan csapat lettek, amely legyőzte a Sentinelst LAN-on a Masters Berlinben, és bejutott az elődöntőbe. Néhány hellyel elmaradtak attól, hogy a megszerzett VCT-pontokkal elérjék a Bajnoki címet, így a Liquid és a Guild ellen szenvedett folyamatos vereségek a Last Chance selejtezőjében, számukra az október közepi véget jelentette idén. A G2-nek az első EMEA Challengers szakasz selejtezőjében kell debütálnia új névsorával, amely január végén, vagy február elején fog megkezdődik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!