Batman és Robin újra együtt, megérkezett ropz a FaZe-be

Batman és Robin újra együtt, megérkezett ropz a FaZe-be

Olof ismét a kispadra került, hogy helyet adhasson a fiatal észt sztárnak.

A FaZe bejelentette Robin "ropz" Kool leigazolását, melyről hetek óta lehetett hallani pletykákat. Korábban ugyan szóba hozták a MOUZ korábbi sztárját a G2-val is, végül inkább karrigan mellett döntött a 22 éves játékos. A kezdőben olofmeister helyét veszi át, aki immáron ötödjére kerül a FaZe kispadjára 2018 óta.

A MOUZ a múlthéten jelentette be ropz távozását, ami egy négy és fél éves időszak végét is jelenti egyben. Szerződése eredetileg tavaszig tartott volna a német szervezettel, már tudni lehetett, hogy hamarabb el fogják engedni őt alacsonyabb kivásárlási árral, nehogy teljesen ingyen távozhasson. A FaZe bejelentő videójában tegnap este egy nagyon fiatal ropzot láthattunk, aki annak idején a szervezet COD-os közösségi versenyén próbált szerencsét, aminek a díja egy hely lett volna a csapatban. Ez akkor nem jött össze neki, de most beteljesült az álom: FaZe-játékos lett a CS:GO csapatban.

Természetesen karrigan is köszöntötte régi-új társát, akivel két éven át dolgoztak együtt a MOUZban, és többek között megnyerték az ESL Pro League 10. szezonját is. "Újra együtt ropzzal, boldog vagyok, amiért az egyik legjobb játékos minket választott, és a FaZe lehetővé tette ezt" - tette hozzá a dán irányító. A szervezet továbbra is promótálja a márciusban érkező The Batman című filmet, így ez tökéletes lehetőség volt egy kis Batman és Robin poénra is.

A FaZe felállása 2022-ben:

Håvard "⁠rain⁠" Nygaard
Helvijs "⁠broky⁠" Saukants
Russel "⁠Twistzz⁠" Van Dulken
Finn "⁠karrigan⁠" Andersen
Robin "⁠ropz⁠" Kool

Robert "⁠RobbaN⁠" Dahlström (edző)

A FaZe következő versenye az IEM Katowice lesz, ahol a Play-Inből kell beverekedniük magukat a fő eseményre, amit élőben követhettek majd az Esport1 TV kommentátoraival, február 15. és 27. között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!